Рецепт Плов з яловичиною фото

Плов з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Крупи , Морква , Часник , Цибуля , Мал
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Святковий обід , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Плов
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ароматний, соковитий і розсипчастий плов з яловичиною буде доречний практично до будь-якого випадку, де збирається велика кількість гостей, а також на кожен день.

Опис приготування:

Приготування плову і його рецепти оточують міфи і легенди, надаючи цій страві якусь недосяжність і елітарність, припускаючи наявність якогось супер майстерності, необхідного для його готування. Насправді це дуже просте блюдо, доступне практично кожному кулінарові, і сьогодні я розповім, як приготувати плов з яловичиною.

  • Мал - 500 грам
  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Вода тепла - 3 склянки
  • Сіль - 1/2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Паприка мелена - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 1 Склянка
  • Коріандр мелений - 1/2 чайних ложки
плов з яловичиною - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти для подальшої готування.
плов з яловичиною - фото крок 2
2. М'ясо наріжте на кубики і обсмажте на сковороді. Сіль, перець додайте за смаком.
плов з яловичиною - фото крок 3
3. Наріжте моркву і цибулю, измельчитечасник. Додайте овочі до м'яса. Posиpyte koriandrom, паприка, кмином і чорним перцем. Продовжуйте готувати м'ясо з овочами в скороварці.
плов з яловичиною - фото крок 4
4. Як тільки м'ясо буде готове, насипте рис і залийте водою. Готуйте плов хвилин 40.
плов з яловичиною - фото крок 5
5. Для прянощі додайте в плов часник, попередньо очищений від зайвої лушпиння.

Схожі рецепти