Плов з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний, соковитий і розсипчастий плов з яловичиною буде доречний практично до будь-якого випадку, де збирається велика кількість гостей, а також на кожен день.
Приготування плову і його рецепти оточують міфи і легенди, надаючи цій страві якусь недосяжність і елітарність, припускаючи наявність якогось супер майстерності, необхідного для його готування. Насправді це дуже просте блюдо, доступне практично кожному кулінарові, і сьогодні я розповім, як приготувати плов з яловичиною.
- Мал - 500 грам
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Вода тепла - 3 склянки
- Сіль - 1/2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Паприка мелена - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1 Склянка
- Коріандр мелений - 1/2 чайних ложки
1. Підготуйте всі інгредієнти для подальшої готування.
2. М'ясо наріжте на кубики і обсмажте на сковороді. Сіль, перець додайте за смаком.
3. Наріжте моркву і цибулю, измельчитечасник. Додайте овочі до м'яса. Posиpyte koriandrom, паприка, кмином і чорним перцем. Продовжуйте готувати м'ясо з овочами в скороварці.
4. Як тільки м'ясо буде готове, насипте рис і залийте водою. Готуйте плов хвилин 40.
5. Для прянощі додайте в плов часник, попередньо очищений від зайвої лушпиння.