Плов швидкого приготування з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт плову швидкого приготування. Легко і дуже смачно!
Кількість порцій: 3
- Курка - 300-400 грам (філе)
- Мал - 200 грам (можна використовувати рис в пакетиках)
- Морква - 2 штуки (середньої величини)
- Сіль, приправа - 2 щіпки (за смаком)
Нарізати філе курки маленькими кубиками. Викласти на розігріту сковороду з маслом. Смажити на середньому вогні 10-15 хвилин.
У киплячу підсолену воду засипати заздалегідь промитий рис або 2 готових пакетика рису.
Натерти 2 середніх моркви на тертці.
До курки додати сіль і приправи за смаком і смажити до золотистої скоринки.
Додати натерту моркву до курки і перемішати. Поставити на повільний вогонь і смажити 5-10 хвилин.
Відварений рис додати до курки з морквою і ретельно перемішати. Накрити кришкою і дати настоятися 5 хвилин, потім вогонь вимкнути.
Блюдо готово. Перед подачею можна прикрасити плов дрібно нарізаною зеленою цибулею. Смачного!