Пивний суп з кмином
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами неймовірно цікавим рецептом. Я покажу, як приготувати пивний суп з кмином - родзинку традиційної чеської кухні. Обов'язково спробуйте, це приголомшливо смачно!
Якщо ви за нові смаки і новаторство в рамках кухонного простору, не проходьте повз цього рецепта. Дуже рекомендую приготувати незвичайний, але від того не менш смачний пивний суп. Чи готові?
- Пиво - 400 мілілітрів
- Яловичина - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Корінь селери - 1 штука
- Житній хліб - 300 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Сіль, перець, кмин - За смаком
1
Насамперед потрібно зварити бульйон. У каструлю викладіть вимите м'ясо, цибулину, корінь селери. Поставте на вогонь і після закипання підсолити трохи. Варіть до готовності яловичину на повільному вогні.
2
Хліб наріжте невеликими шматочками і викладіть в глибоку миску. Залийте пивом і залиште.
3
Готовий бульйон процідити, поставте на вогонь. Додайте туди дрібно нарізану моркву. Викладіть в каструлю хліб в пиві.
4
Варіть на середньому вогні ще хвилин 10. Після за допомогою погружного блендера подрібніть все до однорідності.
5
Яйця збийте вінчиком і тонкою цівкою влийте в каструлю, постійно збиваючи.
6
Додайте вершки, кмин, перець за смаком. Прогрійте ще суп на вогні кілька хвилин - і можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!