Рецепт Пивний суп з кмином фото

Пивний суп з кмином
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
Спеції , Прянощі , Приправи , Кмин
Вегетаріанське харчування , Вагітним і годуючим
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами неймовірно цікавим рецептом. Я покажу, як приготувати пивний суп з кмином - родзинку традиційної чеської кухні. Обов'язково спробуйте, це приголомшливо смачно!

Опис приготування:

Якщо ви за нові смаки і новаторство в рамках кухонного простору, не проходьте повз цього рецепта. Дуже рекомендую приготувати незвичайний, але від того не менш смачний пивний суп. Чи готові?

  • Пиво - 400 мілілітрів
  • Яловичина - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Корінь селери - 1 штука
  • Житній хліб - 300 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль, перець, кмин - За смаком
1
Насамперед потрібно зварити бульйон. У каструлю викладіть вимите м'ясо, цибулину, корінь селери. Поставте на вогонь і після закипання підсолити трохи. Варіть до готовності яловичину на повільному вогні.
2
Хліб наріжте невеликими шматочками і викладіть в глибоку миску. Залийте пивом і залиште.
3
Готовий бульйон процідити, поставте на вогонь. Додайте туди дрібно нарізану моркву. Викладіть в каструлю хліб в пиві.
4
Варіть на середньому вогні ще хвилин 10. Після за допомогою погружного блендера подрібніть все до однорідності.
5
Яйця збийте вінчиком і тонкою цівкою влийте в каструлю, постійно збиваючи.
6
Додайте вершки, кмин, перець за смаком. Прогрійте ще суп на вогні кілька хвилин - і можна подавати до столу.
Смачного!

Схожі рецепти