Рецепт Піта з начинкою з овочів фото

Піта з начинкою з овочів
(покроковий рецепт з фото)

Грецька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Страви з начинкою , Страви в тесті
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Піта з начинкою з овочів - це східна закуска. У лаваш укладається будь-яка начинка, а потім запікається на грилі. Це прекрасна закуска, її можна подати до чаю, щоб грунтовно перекусити.

Опис приготування:

Піта з начинкою з овочів готується досить швидко, тому її можна включити в меню дружньої вечірки. Суміш для начинки піти приготуйте заздалегідь і поставте її в холодильник, краще в нульову зону. Лаваш можна брати і іншого розміру, більш тонкий і загортати в нього начинку конвертиком. Головне, щоб м'ясо приготувалося на грилі. Якщо немає гриля, запечіть піту з начинкою з овочів прямо на сковороді або в духовці. Добре б їй надати плоску форму, щоб шар начинки був тонким. Успіхів і приємного апетиту!

  • Лаваш - 4-6 штук
  • Фарш - 400 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Перець гострий - 1-2 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Петрушка - 1 штука (жменю)
  • Перець чилі - 12 чайних ложок
  • Обкладинка - 12 чайних ложок
  • Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
  • Запашний перець - 1, 5 чайних ложки
піта з начинкою з овочів - фото крок 1
Підготувати продукти. Всі овочі дрібно порізати.
піта з начинкою з овочів - фото крок 2
Змішайте всі інгредієнти, крім лаваша.
піта з начинкою з овочів - фото крок 3
Викладіть суміш на лаваш тонким шаром і накрийте іншою коржем.
піта з начинкою з овочів - фото крок 4
Змастіть коржі з обох сторін щедро маслом і поставте на розігрітий гриль.
піта з начинкою з овочів - фото крок 5
Запікайте 7-10 хвилин до повної готовності м'яса.

Схожі рецепти