Піта з начинкою з овочів
(покроковий рецепт з фото)
Піта з начинкою з овочів - це східна закуска. У лаваш укладається будь-яка начинка, а потім запікається на грилі. Це прекрасна закуска, її можна подати до чаю, щоб грунтовно перекусити.
Піта з начинкою з овочів готується досить швидко, тому її можна включити в меню дружньої вечірки. Суміш для начинки піти приготуйте заздалегідь і поставте її в холодильник, краще в нульову зону. Лаваш можна брати і іншого розміру, більш тонкий і загортати в нього начинку конвертиком. Головне, щоб м'ясо приготувалося на грилі. Якщо немає гриля, запечіть піту з начинкою з овочів прямо на сковороді або в духовці. Добре б їй надати плоску форму, щоб шар начинки був тонким. Успіхів і приємного апетиту!
- Лаваш - 4-6 штук
- Фарш - 400 грам
- Помідор - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Перець гострий - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3-5 зубчиків
- Петрушка - 1 штука (жменю)
- Перець чилі - 12 чайних ложок
- Обкладинка - 12 чайних ложок
- Оливкова олія - 5 Ст. Ложок
- Запашний перець - 1, 5 чайних ложки
Підготувати продукти. Всі овочі дрібно порізати.
Змішайте всі інгредієнти, крім лаваша.
Викладіть суміш на лаваш тонким шаром і накрийте іншою коржем.
Змастіть коржі з обох сторін щедро маслом і поставте на розігрітий гриль.
Запікайте 7-10 хвилин до повної готовності м'яса.