Пісний суп з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Пісний суп з локшиною - ідеальне блюдо для обіду. Подавайте його з несолодкої випічкою, пісним майонезом, сметаною з насіння. Він відмінно вгаязикє почуття голоду. Не забувайте додавати свіжу зелень.
Пісні страви не тільки різноманітні, але ще і дуже смачні, наприклад - суп з локшиною. Яскравий аромат йому додадуть свіжі або сушені гриби, а весняний смак - свіжа зелень. За бажанням ви можете додати трохи овочевий або грибний приправи, або інші спеції і прянощі.
- Картопля - 2-3 штук
- Морква - 0, 5 штуки
- Цибуля зелена - 0, 5 пучка
- Локшина довга - 50 грам
- Печериці - 120 грам
- Зелень - 0, 5 пучка (петрушка, кріп)
- Вода - 1, 2 L
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Лавровий лист - 2-3 штук
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Очистіть картопля і морква від шкірки, промийте у воді. Наріжте картоплю середніми кубиками, а морква - дрібними. Висипати в каструлю. Якщо готуєте з ріпчастою цибулею замість зеленого, то його, як і моркву наріжте дрібними кубиками.
Влийте теплу воду, всипте сіль і помістіть ємність на плиту. Додайте лаврове листя і відваріть приблизно 10-12 хвилин, знімаючи піну.
Промийте гриби у воді, наріжте їх слайсами. Додайте в каструлю разом з довгою локшиною. Відваріть приблизно 3-5 хвилин.
Промийте зелену цибулю і свіжу зелень, подрібніть і додайте в каструлю. Відваріть 2 хвилини і спробуйте суп на смак. При необхідності подкорректируйте його.
Розлийте гаряче в глибокі тарілки і подайте до столу з хлібом.