Пісний кляр
(покроковий рецепт з фото)
Основна відмінність пісного клярі від традиційних рецептів в тому, що в ньому не використовуються яйця. Він підійде тим, хто дотримується посту, вегетаріанцям і тим, хто стежить за своєю фігурою.
Пісний кляр готується дуже просто - змішайте борошно, пиво, спеції і подрібнену зелень петрушки. Збийте суміш міксером до однорідної маси. Використовуйте готовий пісний кляр для приготування страв. Смачного!
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Куркума - 1 щіпка
- Пиво - 0, 5 L
- Пучок петрушки - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком

Насипте в миску для клярі борошно.

Додайте пиво, чорний перець і куркуму.

Подрібніть петрушку, і також додайте в кляр.

Збийте міксером до однорідної маси і використовуйте за призначенням.