Рецепт Пиріжки з шпинатом фото

Пиріжки з шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Листкове тісто , Шпинат
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Розповім, як приготувати пиріжки з шпинатом: смачні і ситні, та ще й швидкі. Спробуйте, вам обов'язково сподобається. Випічка виходить апетитною, пишною і рум'яної, а також смачною і ніжною.

Опис приготування:

Розповім, як приготувати пиріжки з шпинатом. Взагалі оригінальний рецепт, від якого я відштовхувалася, робився з тіста філо, але в магазинах його деколи складно знайти, тому можна замінити його звичайним замороженим листковим тістом. Розкочуйте тільки його тонший, і тоді вийде чудовий результат, смачні і ніжні пиріжки!

  • Тісто - 500 грам (слоеное бездрожжевое)
  • Шпинат - 150 грам
  • Фета - 150 грам
  • Моцарелла - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки(2 - в начинку, одне - для змазування пиріжків)
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
пиріжки з шпинатом - фото крок 1
1. Тісто розморозимо і розкачати в тонкий пласт. Нарізаємо його акуратними трикутниками.
пиріжки з шпинатом - фото крок 2
2. Для начинки в блендері змішаємо два види сиру, додамо подрібнені шпинат, варені яйця і спеції за смаком. Начиняємо пиріжки і залепліваются краю.
пиріжки з шпинатом - фото крок 3
3. Тепер збиваємо залишився яйце (я брала тільки жовток) з маслом, цією сумішшю поливаємо пиріжки. При бажанні можете також посипати їх зеленню. Запікаємо приблизно півгодини при 200 градусах.
пиріжки з шпинатом - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти