Пиріжки з шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати пиріжки з шпинатом: смачні і ситні, та ще й швидкі. Спробуйте, вам обов'язково сподобається. Випічка виходить апетитною, пишною і рум'яної, а також смачною і ніжною.
Розповім, як приготувати пиріжки з шпинатом. Взагалі оригінальний рецепт, від якого я відштовхувалася, робився з тіста філо, але в магазинах його деколи складно знайти, тому можна замінити його звичайним замороженим листковим тістом. Розкочуйте тільки його тонший, і тоді вийде чудовий результат, смачні і ніжні пиріжки!
- Тісто - 500 грам (слоеное бездрожжевое)
- Шпинат - 150 грам
- Фета - 150 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Яйця - 3 штуки(2 - в начинку, одне - для змазування пиріжків)
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Тісто розморозимо і розкачати в тонкий пласт. Нарізаємо його акуратними трикутниками.
2. Для начинки в блендері змішаємо два види сиру, додамо подрібнені шпинат, варені яйця і спеції за смаком. Начиняємо пиріжки і залепліваются краю.
3. Тепер збиваємо залишився яйце (я брала тільки жовток) з маслом, цією сумішшю поливаємо пиріжки. При бажанні можете також посипати їх зеленню. Запікаємо приблизно півгодини при 200 градусах.
4. От і все! Смачного!