Рецепт Пиріг зі свининою в духовці фото

Пиріг зі свининою в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , М'ясо , Овочі , Свинина , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Що приготувати на вихідні? Звичайно ж спекти смачну домашню випічку! Пропоную здивувати своїх близьких класним пирогом зі свининою в духовці. Ситний, пишний і гарний пиріг буде вам до смаку!

Опис приготування:

Запам'ятовуйте, як приготувати пиріг зі свининою в духовці, адже це абсолютно не складно. Для начинки використовується обсмажену з цибулею свинину. Також можна додавати інші овочі, зразок моркви, квасолі або кабачків. Вдалого приготування!

  • Борошно - 500 грам
  • Дріжджі - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 2 чайних ложки
  • Цукор - 10 грам
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Свинина - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
пиріг зі свининою в духовці - фото крок 1
Розведіть дріжджі в теплій воді. Додайте сіль, цукор, рослинне масло і 120 грам борошна. Замісити опару і поставте її в тепле місце на 60 хвилин. Потім досипати борошно і замішуємо тісто.
пиріг зі свининою в духовці - фото крок 2
Приготовим начинку. Свинину ріжемо дрібними шматочками або перетворюємо в фарш за допомогою м'ясорубки. Потім обсмажуємо м'ясо разом з подрібненою цибулею на сковороді. Спеції додамо за смаком.
пиріг зі свининою в духовці - фото крок 3
Розділити тісто на дві частини. Одну частину розкачайте і покладіть у змащену маслом форму, сформувавши бортики. Зверху рівномірно викладіть всю начинку. Накрийте розкатаним тестом, краю закріпіть. Якщо залишилося тісто, можна зробити фігурні прикраси по периметру пирога. По центру залиште невеликий отвір, в яке вбийте яйце.
пиріг зі свининою в духовці - фото крок 4
Випікайте пиріг у духовці 50 хвилин, температура 180 градусів.
пиріг зі свининою в духовці - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти