Пиріг з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий, ніжний, ароматний і смачний пиріг з начинкою з пекінської капусти та шинки. Готується просто і досить швидко. Рецепт із серії - гості на порозі і на швидку руку.
Пропоную приготувати пиріг з пекінською капустою і побалувати своїх близьких цієї чудової домашньою випічкою. Ситний і апетитний, він стане прекрасним доповненням до основних страв, а так само підійде для живильного сніданку або перекусу протягом дня. Начинка може бути будь-який - на ваш смак, листя пекінської капусти поєднуються практично з усім. Можна зупинитися на вегетаріанському варіанті, а можна і для любителів м'яса придумати кілька версій. У мене крім капусти соковита шинка і ароматна свіжа зелень. Впевнена, вам сподобається! Пригощайтеся!
- Крем - 350 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 150 грам
- Розпушувач тіста - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Капуста пекінська - 200 грам
- Шинка - 200 грам
- Сухарі для панірування - 30 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Капусту тонко нашаткуйте і перекладіть в глибоку миску.
Додайте нарізану соломкою шинку.
Нарізану зелену цибулю.
Сіль, чорний мелений перець за смаком і все перемішайте. Начинка готова.
Окремо збийте яйця зі сметаною.
Додайте борошно, розпушувач, цукор і 1 немає. L. Солі.
Перемішайте тісто до однорідного стану, додайте свіжий кріп і перемішайте все ще раз.
Форму для випічки змастіть маслом, посипте дно і боки сухарями. Підійде як кругла форма, так і будь-яка інша. Вилийте половину тіста.
Зверху рівномірно розподіліть начинку.
Розподіліть поверх тісто і розрівняйте його ложкою.
Випікайте при 180 градусах близько 50 хвилин або до рум'яного верху.
Пиріг з пекінською капустою готовий. Смачного!