Пиріг з палтусом
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо дуже смачне блюдо, перед яким неможливо встояти - рибний пиріг, а точніше пиріг з палтусом. Виходить воістину божественна випічка. Покроковий рецепт з фото - до вашої уваги.
Пиріг з палтусом - понад смачні ласощі, він виходить надзвичайно смачний, соковитий і навіть пухнастий. Щоб приготувати пиріг з палтусом, або як ми його прозвали диво з палтуса, буде потрібно зовсім небагато часу і зусиль. Якщо ви переживаєте, як сиру картоплю буде поєднуватися з тестом, то відразу хочу попередити, що всі побоювання марні. Вони, злившись з тестом воєдино, утворюють найм'якішу, повітряну подушку, на якої, дуже "в тему" розташовується начинка.
Рекомендую взяти на замітку цей легкий рецепт пирога з палтусом. Вам сподобається!
- Майонез - 250 грам
- Крем - 250 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Палтус - 250 грам (свіже філе та копчений)
- Картопля - 1 штука (великий)
- Цибуля - 1 штука
Спочатку готуємо тісто. Для цього в глибокій мисці. Зіб'ємо три яйця, додамо сметану, майонез, борошно, сіль, соду. Найкраще тісто вимішувати за допомогою міксера або блендера. Тісто має бути по консистенції схоже на сметану. Форму змащуємо маслом або посипаємо манкою і виливаємо в неї половину тесту.
Потім на тісто викладаємо натертий на середній тертці сиру картоплю.
Потім викладаємо дрібно нарізану цибулю.
Зверху викладаємо маленькі шматочки риби.
Заливаємо рештою тестом.
Пиріг відправляємо запікатися в попередньо розігріту до 200 градусів духовку на 45 хвилин. Приємного апетиту