Пиріг з м'ясом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - простий рецепт приготування пирога з начинкою з яловичини і грибів. Пиріг виходить з хрусткою скоринкою і соковитою густий начинкою. Для приготування будемо використовувати готове тісто.
Як приготувати пиріг з м'ясом і грибами?
1. Готове листкове тісто зазвичай продається в листах - один лист, шість, вісім. Купите один лист, виберіть з пакета, розгорніть і викладіть на присипану борошном поверхню для розморожування. Форма для пирога нам знадобиться глибока. Застелите її пергаментом або змастіть маслом - вершковим або рослинним.
2. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.
3. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками, жовтий сир натріть на тертці.
4. У сковороді на олії на середньому вогні обсмажте фарш, гриби, цибуля з борошном. Смажте, помішуючи, протягом 10-12 хвилин, поки м'ясо не прожариться і рідина від грибів не википить.
5. Додайте в сковороду всі спеції і вершки. Додайте вершковий сир і прогрівайте, поки сир не розтане, періодично помішуючи. Потім зніміть з вогню і додайте тертий сир. Перемішайте.
6. Шар тесту razrezhyte дві частини - велику і меншу. Та, яка більше, викладіть в приготовану форму, сформувавши свого роду мисочку. Всередину викладіть начинку з фаршу, цибулі та сиру. Накрийте другою частиною тіста, скріпіть кінці і проріжте зверху отвори ножем, щоб виходила пара.
7. Збийте жовток чи яйце. Змастіть збитим яйцем верх пирога і відправляйте в розігріту до 190 градусів духовку на 35-45 хвилин. Готовий пиріг з м'ясом і грибами буде золотисто-коричневим.
8. Після того, як витягнете пиріг з духовки, дайте йому ще хвилин 10 постояти.
Пиріг з м'ясом і грибами готовий!
Смачного!
- Листкове тісто готове - 400 грам
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Печериці нарізані скибочками - 1, 5 склянки
- Цибулина - 1 штука (середньої величини)
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Вершки - 0, 5 склянки (середньої жирності)
- Вершковий сир - 90 грам (філадельфія)
- Жовтий сир - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Сушений часник - 0, 5 Ст. Ложки
- Чебрець - За смаком
- Орегано - За смаком
- Шавлія - За смаком
- Мелений лавровий лист - За смаком
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для смаження)
- Яйце - 1 штука (або жовток)
1. Готове листкове тісто зазвичай продається в листах - один лист, шість, вісім. Купите один лист, виберіть з пакета, розгорніть і викладіть на присипану борошном поверхню для розморожування. Форма для пирога нам знадобиться глибока. Застелите її пергаментом або змастіть маслом - вершковим або рослинним.
2. Увімкніть духовку нагріватися на 190 градусів.
3. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками, жовтий сир натріть на тертці.
4. У сковороді на олії на середньому вогні обсмажте фарш, гриби, цибуля з борошном. Смажте, помішуючи, протягом 10-12 хвилин, поки м'ясо не прожариться і рідина від грибів не википить.
5. Додайте в сковороду всі спеції і вершки. Додайте вершковий сир і прогрівайте, поки сир не розтане, періодично помішуючи. Потім зніміть з вогню і додайте тертий сир. Перемішайте.
6. Шар тесту razrezhyte дві частини - велику і меншу. Та, яка більше, викладіть в приготовану форму, сформувавши свого роду мисочку. Всередину викладіть начинку з фаршу, цибулі та сиру. Накрийте другою частиною тіста, скріпіть кінці і проріжте зверху отвори ножем, щоб виходила пара.
7. Збийте жовток чи яйце. Змастіть збитим яйцем верх пирога і відправляйте в розігріту до 190 градусів духовку на 35-45 хвилин. Готовий пиріг з м'ясом і грибами буде золотисто-коричневим.
8. Після того, як витягнете пиріг з духовки, дайте йому ще хвилин 10 постояти.
Пиріг з м'ясом і грибами готовий!
Смачного!