Рецепт Пиріг з грибами і яйцем фото

Пиріг з грибами і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Яйця , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 18 хв.

Такий пиріг з грибами і яйцем в домашніх умовах незмінно виходить смачним і апетитним на вигляд. Мені здається, навіть початківці господині зможуть його зробити таким же рум'яним і пишним. Спробуйте!

Опис приготування:

Такий простий рецепт пирога з грибами і яйцем я підгледіла в одній телепередачі. Взагалі, хочу сказати, що тестом у мене часто бували проблеми, але тут все підійшло, обминути і піднялося, як і годиться. Звичайно ж, це завдяки хлібопічці, але якщо ви таким помічником не володієте - просто почитайте, як правильно зробити дріжджове тісто. Бажаю вам удачі в готуванні цього над-смачного пирога!

  • Картопля відварна - 200 грам
  • Борошно - 150 грам
  • Печериці - 400 грам
  • Сирний м'який сир - 300 грам (або просто жирний сир зі спеціями)
  • Молоко - 150 мілілітрів(100 мл - заливка, 50 мл - в тісто)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйця - 4 штуки(1 - в тісто, 3 - для заливки)
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Масло сліівочное - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
пиріг з грибами і яйцем - фото крок 1
1. Тісто замісити з давленного в пюре картоплі, дріжджів, масла, солі, борошна, яйця і молока (50 мл). Я це роблю в хлібопічці в режимі"Піца" .
пиріг з грибами і яйцем - фото крок 2
2. Гриби тим часом обсмажити з цибулею на олії. Сіль - за смаком.
пиріг з грибами і яйцем - фото крок 3
3. Для заливки змішаємо до однорідності три яйця, молоко, тертий сир. Спеції - за смаком.
пиріг з грибами і яйцем - фото крок 4
4. З готового тіста формуємо корж з бортиками, поверх викладаємо обсмажені гриби, і заливаємо все разом яєчної сумішшю.
пиріг з грибами і яйцем - фото крок 5
5. При 180 градусах в духовці тримаємо приблизно годину. Смачного!

Схожі рецепти