Рецепт Пиріг з фореллю і капустою фото

Пиріг з фореллю і капустою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Форель , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Ароматний пиріг з начинкою з форелі і капусти припаде до смаку багатьом. Адже капустяні пироги люблять майже всі, а вже про соковиту рибу і говорити нема чого! Спечіть такий пиріг і побалуйте сім'ю вечерею.

Опис приготування:

Смачний пиріг з неймовірно ніжною начинкою! Капусту для начинки можна ошпарити окропом, виклавши в сито і добре обсушити. Молоду капусту можна класти в пиріг сирої.

  • Тісто листкове бездріжджове - 300 грам
  • Форель - 300 грам (вага філе зі шкірою)
  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Яйця круто - 1-2 штук
  • Цибуля зелена - 2-3 штук (трохи зелені)
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - За смаком
  • Жовток - 1 штука
пиріг з фореллю і капустою - фото крок 1
Капусту для начинки тонко наріжте і прогрійте пару хвилин в мікрохвильовій печі. Остудіть і трохи відіжміть від зайвої вологи. Додати сіль, поперчіть, додайте рубані круті яйця (одне або два, як любите) і дрібно нашатковану зелену цибулю. Ложечка рослинного масла зробить начинку м'якше. Добре все перемішайте.
пиріг з фореллю і капустою - фото крок 2
Пласт тесту необхідно розморозити і злегка розкачайте в прямокутник. На середину широкої смужкою викладіть капустяну начинку. На неї покладіть оброблену на філе зі шкірою форель, попередньо посолити і поперчити за смаком.
пиріг з фореллю і капустою - фото крок 3
Тісто з боків наріжте рівними вузькими смужками під кутом в 45 градусів. По черзі завертайте смужки на начинку, формуючи плетінку.
пиріг з фореллю і капустою - фото крок 4
Залишки тесту розкачайте в джгутики і прикрасьте ними пиріг. Змастіть підсоленим жовтком. За бажанням посипте кунжутом.
пиріг з фореллю і капустою - фото крок 5
Випікайте пиріг у прогрітій до 180 градусів духовці до рум'яної скоринки.
пиріг з фореллю і капустою - фото крок 6
Подавати пиріг можна як гарячим, так і холодним.

Схожі рецепти