Пікша в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте посмажити пікшу в клярі. Отримане блюдо порадує вас своїм оригінальним смаком і корисними властивостями. Може бути рекомендовано для людей похилого віку та дітей. Блюдо дуже смачне!
Пікша, підсмажена в клярі, при приготуванні з даного рецептом збереже соковитість, всі свої корисні речовини і може бути рекомендована для дитячого і дієтичного харчування. Наявність властивих рибі фосфору і кальцію піднімає вітамінну цінність продукту. Варто згадати, що отримане страва дуже смачна. Урізноманітнює меню на кожен день, може бути рекомендовано для дружньої вечірки.
- Олія соняшникова - 60 мілілітрів
- Вершки - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
- Яйця курячі - 1 штука
- Пікша - 0, 5 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

1. Перед тим як приготувати пікшу в клярі, дістаньте на стіл всі необхідні продукти. Почніть з приготування пікші. Очистіть її від луски. Добре промийте під проточною водою. Приберіть залишки води бавовняної серветкою. Рибу трохи натріть сіллю і перцем.

2. Видавіть на продукт лимонний сік, додайте рослинне масло. Перемішайте, залиште на деякий час, необхідно, щоб риба замаринувалася.

3. Приступайте до приготування клярі. Візьміть невелику ємність. Покладіть борошно, вбийте яйце. Влийте вершки.

4. Добре перемішайте продукти. Постарайтеся прибрати всі грудочки. В результаті отримане тісто має нагадувати оладки.

5. Нагрійте сковороду. Налийте рослинне масло. Кожен шматочок рибки умочіть в кляр з двох сторін. Смажте по черзі з кожного боку. Готову рибу покладіть на серветку для видалення надлишок олії. Подавайте рибу з гарніром, прикрасьте зеленню.