Рецепт Пікша в клярі фото

Пікша в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 50 хв.

Спробуйте посмажити пікшу в клярі. Отримане блюдо порадує вас своїм оригінальним смаком і корисними властивостями. Може бути рекомендовано для людей похилого віку та дітей. Блюдо дуже смачне!

Опис приготування:

Пікша, підсмажена в клярі, при приготуванні з даного рецептом збереже соковитість, всі свої корисні речовини і може бути рекомендована для дитячого і дієтичного харчування. Наявність властивих рибі фосфору і кальцію піднімає вітамінну цінність продукту. Варто згадати, що отримане страва дуже смачна. Урізноманітнює меню на кожен день, може бути рекомендовано для дружньої вечірки.

  • Олія соняшникова - 60 мілілітрів
  • Вершки - 1 Ст. Ложка
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Яйця курячі - 1 штука
  • Пікша - 0, 5 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
пікша в клярі - фото крок 1
1. Перед тим як приготувати пікшу в клярі, дістаньте на стіл всі необхідні продукти. Почніть з приготування пікші. Очистіть її від луски. Добре промийте під проточною водою. Приберіть залишки води бавовняної серветкою. Рибу трохи натріть сіллю і перцем.
пікша в клярі - фото крок 2
2. Видавіть на продукт лимонний сік, додайте рослинне масло. Перемішайте, залиште на деякий час, необхідно, щоб риба замаринувалася.
пікша в клярі - фото крок 3
3. Приступайте до приготування клярі. Візьміть невелику ємність. Покладіть борошно, вбийте яйце. Влийте вершки.
пікша в клярі - фото крок 4
4. Добре перемішайте продукти. Постарайтеся прибрати всі грудочки. В результаті отримане тісто має нагадувати оладки.
пікша в клярі - фото крок 5
5. Нагрійте сковороду. Налийте рослинне масло. Кожен шматочок рибки умочіть в кляр з двох сторін. Смажте по черзі з кожного боку. Готову рибу покладіть на серветку для видалення надлишок олії. Подавайте рибу з гарніром, прикрасьте зеленню.

Схожі рецепти