Піджарка зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Невибаглива в приготуванні традиційна піджарка не вимагає особливих витрат часу і вміння від господині. Смачну і поживну страву урізноманітнює меню на кожен день. Раджу приготувати.
Ось тепер у вашій книзі кулінарних рецептів буде запис про те, як приготувати піджарку зі свининою. Страва не вимагає особливих витрат часу, інгредієнтів. Готується дуже просто, при цьому завжди залишається смачним і ароматним. Обов'язково приготуйте для вечірнього вечері всією сім'єю.
- Свинина - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Перець червоний пекучий - 1 штука
- Паприка солодка - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 1 літр
- Вершкове масло - 15 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. Помийте свинину, видаліть жир, якщо його занадто багато. Поріжте соломкою. Розжарити сковороду. М'ясо смажте порціями в один шар на невеликій кількості рослинного масла до утворення хрусткої скоринки. Солити і перчити ще рано.
2. Складіть все м'ясо в сковороду. Туди ж злийте весь отриманий сік. Зовсім трохи посоліть, поперчіть. Налийте м'ясний бульйон, він повинен майже закрити м'ясо. Покладіть пекучий перець. Гасіть до тих пір, поки не випаруватися рідина. Зрідка помішуйте. Долийте бульйон. Продовжуйте тушкувати.
3. Поріжте цибулю півкільцями. На окремій сковороді посмажте цибулю до отримання прозорих шматочків. Додайте до м'яса готовий цибулю. Блюдо готово. Подавайте з гарніром. Добре поєднується з вареним рисом.