Рецепт Підробками фото

Підробками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Бобові , Сочевиця
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви, як і я, любите сочевицю, то поспішаю поділитися рецептом дуже смачної страви! Факес - популярний в Греції суп з сочевиці. Він виходить густим, ароматним і ситним.

Опис приготування:

Нижче я розповім детально, як приготувати Факес. Сочевицю для цього рецепта вибирайте зелену або коричневу. Томати у власному соку можна замінити томатною пастою.

  • Сочевиця - 180-200 грам
  • Томати - 150-200 мілілітрів (у власному соку)
  • Вода - 1 літр
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Орегано - 1/4 чайних ложки
  • Розмарин - 1/4 чайних ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Чорний перець - За смаком
підробками - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
підробками - фото крок 2
Сочевицю промийте в холодній воді, потім відварюють протягом 10 хвилин.
підробками - фото крок 3
У каструлі з товстим дном обсмажте в олії спеції до розкриття аромату. Слідом додайте подрібнений часник і цибулю, смажте їх 1-2 хвилини.
підробками - фото крок 4
Потім додайте терту моркву. Гасіть все разом ще 3-5 хвилин.
підробками - фото крок 5
Додайте сочевицю, лавровий лист і 1 літр води. Варіть суп на повільному вогні 10 хвилин.
підробками - фото крок 6
Додайте томатну пасту, перець і сіль. Продовжуйте варити суп на повільному вогні ще 20-30 хвилин.
підробками - фото крок 7
Підробки готовий, смачного!

Схожі рецепти