Рецепт Піца з опеньками і ковбасою фото

Піца з опеньками і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Гриби, Сосиски, Опеньки
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Фуршет, Святковий обід
Випічка, Піца

З баночки маринованих або солоних опеньків можна приготувати смачну закуску з цибулею і сметаною. А решту грибочків раджу викласти на піцу і запекти! Додамо ковбасу, olivok і зелений.

Піца з опеньками сподобається любителям грибочків. Її можна подати з соусом з майонезу і сметани. Для приготування піци краще використовувати приготовлені лісові гриби, т.К. Випікається піца всього протягом 15 хвилин.

Отже, як приготувати піцу з опеньками і ковбасою?

1. Спочатку треба приготувати основу нашої піци. Для цього в мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Потім додайте воду, оливкова олія і трохи солі. Замісити тісто. Воно повинно бути без грудочок, досить м'яке і еластичне.

2. Розкачайте тісто за величиною дека. Помістіть тісто на застелене пергаментом деко.

3. Змастіть розкатану основу для піци томатним пюре.

4. Наріжте ковбасу кружечками і викладіть на основу.

5. Подрібніть оливки і також додайте на піцу.

6. Викладіть опеньки.

7. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 12-15 хвилин.

8. Поки піца запікається, нарубати кріп.

9. Готову піцу посипте подрібненим кропом.

Піца з опеньками і ковбасою готова!

Смачного!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса - 100 грам
  • Опеньки мариновані - 70-100 грам
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Оливки - 8-10 штук
  • Кріп - - За смаком (по бажанню)
Піца з опеньками сподобається любителям грибочків. Її можна подати з соусом з майонезу і сметани. Для приготування піци краще використовувати приготовлені лісові гриби, т.К. Випікається піца всього протягом 15 хвилин.

Отже, як приготувати піцу з опеньками і ковбасою?

1. Спочатку треба приготувати основу нашої піци. Для цього в мисці змішайте просіяне борошно з розпушувачем. Потім додайте воду, оливкова олія і трохи солі. Замісити тісто. Воно повинно бути без грудочок, досить м'яке і еластичне.

2. Розкачайте тісто за величиною дека. Помістіть тісто на застелене пергаментом деко.

3. Змастіть розкатану основу для піци томатним пюре.

4. Наріжте ковбасу кружечками і викладіть на основу.

5. Подрібніть оливки і також додайте на піцу.

6. Викладіть опеньки.

7. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 12-15 хвилин.

8. Поки піца запікається, нарубати кріп.

9. Готову піцу посипте подрібненим кропом.

Піца з опеньками і ковбасою готова!

Смачного!

Схожі рецепти