Рецепт Піца з lisichkami фото

Піца з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Rumyanaya, ароматна, з хрусткою скоринкою і чарівним запахом лісу! Такий піци хочеться ще і ще. Піца зі свіжими лисичками знесе вам голову! головне - заздалегідь приготувати тісто і набрати лисичок.

Опис приготування:

Приготування цієї страви можна розділити на два етапи - приготування тіста і безпосередньо піци. Основу для піци, звичайно, можна і купити. Але зроблена власними руками завжди смачніше. Рекомендую витратити трохи часу і приготувати по-справжньому домашню піцу.

Як приготувати піцу з лисичками?

1. Борошно змішайте з дріжджами, додайте теплу воду і протріть все руками. Головне - гарненько перетерти дріжджі. Вимісити тісто, додаючи борошно, поки не буде прилипати до рук. Готове тісто відправте на добу в холодильник, обернувши харчовою плівкою. Коли зберетеся піч піцу, тісто вимісити ще раз і розкачайте качалкою основу для піци.

2. Увімкніть духовку на 250 градусів. За цей час підготуйте всі складові піци. Спочатку очистіть і промийте лисички. Потім наріжте і обсмажте їх протягом 10 хвилин на вершковому маслі.

3. Сир натріть на крупній тертці.

4. Курячі грудки можна використовувати варену, смажену або сиру. Наріжте її невеликими пластами.

5. Тісто намажте оливковою олією.

6. На намазане маслом тісто викладіть шар сиру моцарелла (порвіть сир руками), zatem Лисички, курку, а також промиті і розрізані помідори.

7. Присипте зверху тертим сиром і відправляйте в духовку на верхню полицю на 15 хвилин.

Готову піцу з лисичками поперчіть і подавайте на стіл.

Смачного!

  • Борошно - 6-8 Ст. Ложок
  • Дріжджі - 30-40 грам
  • Вода - 3-4 Ст. Ложок
  • Лісіцкі - 50 грам
  • Куряче філе - 50 грам
  • Помідори - 1 штука (або 3-4 помидорчика-чері)
  • Сир - 30-50 грам (рекомендую моцарелу)
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Перець - - За смаком
  • Твердий сир - 20-30 грам
Приготування цієї страви можна розділити на два етапи - приготування тіста і безпосередньо піци. Основу для піци, звичайно, можна і купити. Але зроблена власними руками завжди смачніше. Рекомендую витратити трохи часу і приготувати по-справжньому домашню піцу.

Як приготувати піцу з лисичками?

1. Борошно змішайте з дріжджами, додайте теплу воду і протріть все руками. Головне - гарненько перетерти дріжджі. Вимісити тісто, додаючи борошно, поки не буде прилипати до рук. Готове тісто відправте на добу в холодильник, обернувши харчовою плівкою. Коли зберетеся піч піцу, тісто вимісити ще раз і розкачайте качалкою основу для піци.

2. Увімкніть духовку на 250 градусів. За цей час підготуйте всі складові піци. Спочатку очистіть і промийте лисички. Потім наріжте і обсмажте їх протягом 10 хвилин на вершковому маслі.

3. Сир натріть на крупній тертці.

4. Курячі грудки можна використовувати варену, смажену або сиру. Наріжте її невеликими пластами.

5. Тісто намажте оливковою олією.

6. На намазане маслом тісто викладіть шар сиру моцарелла (порвіть сир руками), zatem Лисички, курку, а також промиті і розрізані помідори.

7. Присипте зверху тертим сиром і відправляйте в духовку на верхню полицю на 15 хвилин.

Готову піцу з лисичками поперчіть і подавайте на стіл.

Смачного!

Схожі рецепти