Піца з ковбасою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Такий економний, і, так би язикати "народний" рецепт приготування піци з ковбасою в мультиварці дозволить вам швидко приготувати смачну і ситне блюдо для всієї родини без особливих турбот!
Я думаю, що все господині повинні знати, як приготувати піцу з ковбасою в мультиварці за цим рецептом, - адже вона, хоч і без усіляких витребеньок в рецептурі, але дуже вже смачна! Взагалі вона викликає у мене ностальгію, - моя мама раніше готувала такі маленькі домашні піци, правда, в духовці, з найдоступніших продуктів. А тепер, хоч рівень життя і став трохи краще, все одно для мене така піца з ковбасою в мультиварці в домашніх умовах завжди залишається найулюбленішим блюдом! Так що настійно рекомендую спробувати!
- Борошно - 2 склянки
- Вода - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Дріжджі - 30 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Цибуля - 1 штука
- Ковбаса - 200 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Плавлений сирок - 1 штука
1. Дріжджі і цукор розводимо 2 ст.Ложками теплої води, накриємо, і чекаємо, поки підніметься піна. (хвилин 10 від сили).
2. Змішаємо в мисці яйце, рослинна олія, сіль, і вливаємо чашку теплої води. Потім додамо опару з кухля, змішаємо.
3. Тепер закриємо тісто рушником, і залишимо в теплому місці підходити на півгодини.
4. Вимісимо тісто ще раз, формуємо коржик (з такої кількості тесту можна 2 піци зробити), і поміщаємо її на дно мультиварки, змащеній маслом. Наверх розподіляємо томатну пасту.
5. Тепер нарізаємо всі інші інгредієнти, як вам подобається, і викладаємо на піцу. Внизу найкраще розташувати цибулю кільцями, трохи вдавлюючи його в тісто.
6. Зверху можете посолити, поперчити і посипати спеціями. В режимі "випічка" тримаємо нашу домашню піцу 40 хвилин. Дістаємо, нарізаємо і насолоджуємося!