Піца з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Піцу готують не тільки на основі дріжджового тіста, але і на основі картопляного фаршу. Поживна піца, яка бере свій початок з італійського регіону Кампанія, де її називають & apos; potato gattò & apos.
Подивіться, як приготувати піцу з картоплею, це легко можна зробити вдома. Для цього немає необхідності їхати в Італію. Візьміть картопля, шинку і трохи пармезану, а інше - справа техніки. Приготована піца представляє собою щось середнє між піцою та пирогом. Все слід один раз спробувати. Цей рецепт не виняток. Пробуйте, щоб знати, подобається вам таке чи ні. Це смачно.
- Картопля відварна - 4 штуки (в мундирі)
- Шинка гостра - 400 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Пармезан тертий - 200 грам
- Зелень - 1 пучок
Для приготування піци з картоплею нам слід нарізати шинку на невеликі кубики.
Відварну картоплю очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.
До картоплі додайте 2 яйця, сіль, трохи спецій.
З'єднайте картопля, подрібнену зелень, шинку, 3-4 ст. Ложки тертого пармезана. Добре перемішайте.
Маса повинна стати однорідною.
Форму для запікання треба змастити маслом. На дно форми викладіть отриману масу і розрівняйте. Зверху піцу посипте тертим пармезаном.
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте піцу з картоплею в духовці близько 15 хвилин. Перед подачею прикрасьте піцу оливками.