Рецепт Піца з грибами та ковбасою фото

Піца з грибами та ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Гриби , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Піца з грибами та ковбасою - ідеальна для вечірньої посиденьки з друзями, особливо для перегляду фільму. Запасіться напоями, хорошим настроєм і запрошуйте друзів на найсмачнішу піцу.

Опис приготування:

Для піци з грибами і ковбасою можна використовувати будь-яку ковбасу, але мені особливо подобається поєднання салямі з печерицями. При цьому салямі я купую тонко нарізаної і також тонкими пластинками нарізаю гриби. Гриби використовуйте на свій смак. Але пам'ятайте, що сушені треба попередньо замочити.

Отже, як приготувати піцу з грибами і ковбасою?

1. Для тесту змішайте в мисці просіяне борошно і розпушувач.

2. Додайте воду і оливкове масло. Заважайте дерев'яною ложкою, поки можете. Потім вивалити на стіл, посипаний борошном, і енергійно місіть протягом 10 хвилин.

4. Наріжте ковбасу, якщо не використовуєте готову нарізку.

5. Гриби наріжте тонкими пластами. Попередньо промийте їх під стічною водою.

6. Розкачайте тісто, товщиною в півсантиметра. Викладіть його на застелений пергаментом деко.

7. Розмажте по тесту томатне пюре або протерті помідори. Можна взяти консервовані помідори і збити їх міксером або блендером.

8. На пюре викладіть ковбасу, нарізані гриби.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 15.

Піца з грибами та ковбасою готова!

Смачного!


  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Ковбаса (Cалями) - 150 грам
  • Гриби (печериці) - 8-10 штук
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
Для піци з грибами і ковбасою можна використовувати будь-яку ковбасу, але мені особливо подобається поєднання салямі з печерицями. При цьому салямі я купую тонко нарізаної і також тонкими пластинками нарізаю гриби. Гриби використовуйте на свій смак. Але пам'ятайте, що сушені треба попередньо замочити.

Отже, як приготувати піцу з грибами і ковбасою?

1. Для тесту змішайте в мисці просіяне борошно і розпушувач.

2. Додайте воду і оливкове масло. Заважайте дерев'яною ложкою, поки можете. Потім вивалити на стіл, посипаний борошном, і енергійно місіть протягом 10 хвилин.

4. Наріжте ковбасу, якщо не використовуєте готову нарізку.

5. Гриби наріжте тонкими пластами. Попередньо промийте їх під стічною водою.

6. Розкачайте тісто, товщиною в півсантиметра. Викладіть його на застелений пергаментом деко.

7. Розмажте по тесту томатне пюре або протерті помідори. Можна взяти консервовані помідори і збити їх міксером або блендером.

8. На пюре викладіть ковбасу, нарізані гриби.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 15.

Піца з грибами та ковбасою готова!

Смачного!

Схожі рецепти