Рецепт Піца в духовці з грибами фото

Піца в духовці з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Фуршет , Святковий обід
Випічка , Піца
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 35 хв.

Перед вами - швидкий і простий рецепт піци. А головне - дуже смачної піци. Піцу в духовці з грибами ви приготуєте за півгодини, включаючи приготування домашнього тесту для основи піци.

Опис приготування:

Для приготування піци в духовці з грибами я буду використовувати печериці, тертий сир Моцарелла, протерте томатне пюре, кілька листочків шпинату. Готову піцу поперчити свіжомеленим перцем.

Отже, як приготувати піцу в духовці з грибами?

1. З борошна, розпушувача, води і оливкового масла замісити еластичне тісто. Важливо використовувати просіяне борошно, а місити треба за лічені хвилини 10, щоб тісто вийшло досить м'яким.

2. Готове тісто розкачати на присипаному борошном столі. Я зазвичай розкочують тісто по всій величині стандартного великого дека для духовки. Простіше кажучи, товщина розкачане тісто має бути 0, 5 см.

3. Деко застеліть пергаментом.

4. Викладіть на застелений папером деко розкачане тісто.

5. Змастіть тісто томатним пюре. Можна посолити трохи.

6. Промийте і просушіть паперовим рушником шпинат.

7. Гриби промийте і наріжте пластинками.

8. На томатний шар викладіть тертий сир, потім шпинат (якщо використовуєте) і нарізані гриби.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 15. Готову піцу посипте свіжомеленим чорним перцем. Краї можете змастити оливковою олією.

Піца в духовці з грибами готова!

Смачного!


  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
  • Сир тертий - 80 грам
  • Гриби (печериці) - 6-7 штук
  • Томатне пюре (протерті помідори) - 5-6 Ст. Ложок
  • Шпинат - - За смаком (можна не додавати)
  • Сіль, чорний перець - - За смаком
Для приготування піци в духовці з грибами я буду використовувати печериці, тертий сир Моцарелла, протерте томатне пюре, кілька листочків шпинату. Готову піцу поперчити свіжомеленим перцем.

Отже, як приготувати піцу в духовці з грибами?

1. З борошна, розпушувача, води і оливкового масла замісити еластичне тісто. Важливо використовувати просіяне борошно, а місити треба за лічені хвилини 10, щоб тісто вийшло досить м'яким.

2. Готове тісто розкачати на присипаному борошном столі. Я зазвичай розкочують тісто по всій величині стандартного великого дека для духовки. Простіше кажучи, товщина розкачане тісто має бути 0, 5 см.

3. Деко застеліть пергаментом.

4. Викладіть на застелений папером деко розкачане тісто.

5. Змастіть тісто томатним пюре. Можна посолити трохи.

6. Промийте і просушіть паперовим рушником шпинат.

7. Гриби промийте і наріжте пластинками.

8. На томатний шар викладіть тертий сир, потім шпинат (якщо використовуєте) і нарізані гриби.

9. Випікайте піцу в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 15. Готову піцу посипте свіжомеленим чорним перцем. Краї можете змастити оливковою олією.

Піца в духовці з грибами готова!

Смачного!

Схожі рецепти