Піца «Білоруська»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я вам розповім, як прготовіть піцу "білоруську", смачну і ситну. Чому вона саме білоруська? Тому що я її вперше спробувала в піцерріі міста Мінська. Закохалася відразу ж!
Перед вами рецепт приготування піци "білоруської" за мінським рецептом. Звичайно, цілком може бути, що цей рецепт носить якусь іншу назву, але я її називають саме так. Рекомендую і вам спробувати. Тут цікаве поєднання лука, моцарели і ковбасок дарує дуже цікавий смак, який відтіняє домашній томатний соус або аджика. Спробуйте, і вам сподобається!
- Ковбаски мисливські - 3-4 штук
- Сир моцарела - 150 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Лук червоний - 1 штука
- Базилік - 0.5 пучка
- Сир пармезан - 20 грам
- Соус томатний - 20 грам
- Спеції - За смаком
- Заморожена основа для піци - 1 штука
1. Тісто розкачати за формою, змащуємо рясно томатним соусом. Буде смачніше, якщо це буде соус домашнього виготовлення або аджика. Можна замість готового тіста для піци використовувати вже готову основу. Тут дивіться, як вам зручніше.
2. Далі просто викладаємо шматочки ковбасок і моцарели, а також помідори, нарізані довільно. Посипаємо спеціями, викладаємо цибулю, порізаний півкільцями.
3. А тепер - подрібнений базилік і тертий пармезан. Посипаємо ними зверху, відправляємо піцу в духовку, розігріту до 200 градусів. У мене піца так запікалася 15 хвилин, але може знадобитися і більше часу, дивлячись яка коржик і потужність духовки у вас.
4. От і все! Смачного!