Рецепт Песто з черемші фото

Песто з черемші
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Зелень , Цибуля
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Соуси , Песто
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 30 хв.

З ароматних листя черемші можна зробити багато цікавих страв, а я пропоную вам приготувати з неї смачне песто і, повірте мені, такий соус вийде не гірше ніж класичний його варіант.

Опис приготування:

Я дуже люблю черемшу і, як тільки вона з'являється у продажу, відразу ж починаю виготавлівать з неї різні страви, в основному салатики, але ось недавно знайшла цей простий рецепт песто з черемші. Тепер моєму щастю немає меж, адже з таким соусом я можу їсти улюблену черемшу хоч кожен день з ямсом, пастою або просто з хлібом. А зробити песто з черемші в домашніх умовах простіше простого, вам знадобитися для цього тільки блендер і пару хвилин часу, ну а далі можна нескінченно довго насолоджуватися приголомшливим смаком і неймовірним ароматом цього соусу.

  • Цибуля - 100 грам
  • Горіхи кедрові - 50 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Масло оливкове - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
песто з черемші - фото крок 1
Насамперед ми викладаємо кедрові горіхи на сковороду і обсмажуємо їх до золотистого кольору без додавання масла.
песто з черемші - фото крок 2
Далі ретельно промиваємо черемшу і викладаємо її на паперові серветки, щоб висушити. Нарізаємо черемшу і викладаємо в чашу блендера.
песто з черемші - фото крок 3
Тепер додаємо кедрові горішки і подрібнюємо все в пюре.
песто з черемші - фото крок 4
Сир тремо на крупній тертці, викладаємо в чашу, вливаємо оливкову олію.
песто з черемші - фото крок 5
Потім солимо і перчимо і подрібнюємо всі інгредієнти до стану однорідної кашки. Тепер наше песто повністю готове, а значить можна приступати до вечері. Смачного!

Схожі рецепти