Perlovaya бардак без zamachivaniya
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.
В даному рецепті приготуємо перлову кашу без замочування - вийде простий і смачний гарнір або відмінне блюдо на сніданок. Беріть на замітку!
Опис приготування:
Перлова каша без замочування легко готується і швидко вариться. Важливо купити крупу вищого сорту, світлого відтінку і невеликого розміру, схожу на перлину. Для цього рецепта ідеально підходить сорт перловки - голландка, яка легко вариться без замочування.
- Перлова крупа - 150 грам
- Вода - 700 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування перлової каші без замочування. Важливо вибрати якісну перловку, краще сорт голландка, яка дійсно швидко вариться.
Перловку промийте холодною водою.
Всіпятіте воду і всипте перлову крупу.
Варіть перловку після закипання 10 хвилин, на поверхні з'явиться піна і вода стане каламутною.
Злийте каламутну воду з перловки, промийте крупу, знову вкіпятіте нову порцію води і всипте перловку. Нехай перловка вариться до готовності ще 20 хвилин. В кінці посоліть крупу за смаком.
Perlovaya м'якоть без zamachivaniya готовий - вона розсипчаста і м'яка. У гарячу кашу можна додати шматочок вершкового масла або ж полити оливковою за смаком. Смачного!