Рецепт Perlovaya бардак без zamachivaniya фото

Perlovaya бардак без zamachivaniya
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Крупи , Перлова крупа
Рецепти без шкоди
На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

В даному рецепті приготуємо перлову кашу без замочування - вийде простий і смачний гарнір або відмінне блюдо на сніданок. Беріть на замітку!

Опис приготування:

Перлова каша без замочування легко готується і швидко вариться. Важливо купити крупу вищого сорту, світлого відтінку і невеликого розміру, схожу на перлину. Для цього рецепта ідеально підходить сорт перловки - голландка, яка легко вариться без замочування.

  • Перлова крупа - 150 грам
  • Вода - 700 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
Perlovaya бардак без zamachivaniya - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування перлової каші без замочування. Важливо вибрати якісну перловку, краще сорт голландка, яка дійсно швидко вариться.
Perlovaya бардак без zamachivaniya - фото крок 2
Перловку промийте холодною водою.
Perlovaya бардак без zamachivaniya - фото крок 3
Всіпятіте воду і всипте перлову крупу.
Perlovaya бардак без zamachivaniya - фото крок 4
Варіть перловку після закипання 10 хвилин, на поверхні з'явиться піна і вода стане каламутною.
Perlovaya бардак без zamachivaniya - фото крок 5
Злийте каламутну воду з перловки, промийте крупу, знову вкіпятіте нову порцію води і всипте перловку. Нехай перловка вариться до готовності ще 20 хвилин. В кінці посоліть крупу за смаком.
Perlovaya бардак без zamachivaniya - фото крок 6
Perlovaya м'якоть без zamachivaniya готовий - вона розсипчаста і м'яка. У гарячу кашу можна додати шматочок вершкового масла або ж полити оливковою за смаком. Смачного!

Схожі рецепти