Рецепт Перлова каша в мікрохвильовці фото

Перлова каша в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи, Перлова крупа
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Для дітей, Корисний обід, Від 3 років
Гарячі страви, Каші

Цей простий рецепт перлової каші в мікрохвильовці сподобається тим, хто цінує цю корисну з каш, але не завжди може її зварити розсипчастою. А з СВЧ-піччю таких проблем не виникне. Раджу!

Як відомо, перловка - просто джерело вітамінів, тому включати її в свій раціон слід якомога частіше. До того ж, вона недорога, відмінно поєднується майже з усіма гарнірами, і неймовірно ситна, після неї голод ви не відчуєте ще довго. Але ось часто буває проблема з її тривалої варінням, - то вода википить, то каша сліпнется грудками… Так ось, з цим рецептом приготування перлової каші в мікрохвильовці таких проблем ніколи ще не виникало. Так чому б і вам не спробувати?

Рецепт:

1. Насамперед кашу добре промити, і залишити в чистій воді хоча б на кілька годин, а краще, - на ніч.

2. Коли ж цей час пройде, і каша вже досить розбухне, викладаємо її в глибоку каструлю, придатну для готування в СВЧ-печі, і заливаємо водою. Вода повинна покривати кашу приблизно на 2-3 сантиметра зверху.

3. Додамо сюди ж сіль, рослинна олія, і будь-які спеції, в залежності від того, з чим ви кашу збираєтеся подавати.

4. Перемішуємо і під кришкою ставимо на 7 хвилин в мікрохвильовку на повній потужності.

5. Дістаємо, перемішуємо ще раз, і знову відправляємо в СВЧ-піч на 5-7 хвилин.

6. А коли і цей час вийде, Не поспішаймо поки діставати кашу, нехай в закритій мікрохвильовці постоїть ще близько 10 хвилин.

От і все! Кличемо всіх домашніх на ароматну, ситну і корисну розсипчасту кашу! Здорова їжа ще нікому не шкодила, а якщо ви подасте перловку з цибульний-морквяної обжаркой, або яким-небудь м'ясним соусом, підливою або салатом, - отримаєте повноцінний ситний обід для всієї родини Я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт перлової каші в мікрохвильовці!


  • Перлова крупа - 1 Склянка
  • Вода - 2.5 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Як відомо, перловка - просто джерело вітамінів, тому включати її в свій раціон слід якомога частіше. До того ж, вона недорога, відмінно поєднується майже з усіма гарнірами, і неймовірно ситна, після неї голод ви не відчуєте ще довго. Але ось часто буває проблема з її тривалої варінням, - то вода википить, то каша сліпнется грудками… Так ось, з цим рецептом приготування перлової каші в мікрохвильовці таких проблем ніколи ще не виникало. Так чому б і вам не спробувати?

Рецепт:

1. Насамперед кашу добре промити, і залишити в чистій воді хоча б на кілька годин, а краще, - на ніч.

2. Коли ж цей час пройде, і каша вже досить розбухне, викладаємо її в глибоку каструлю, придатну для готування в СВЧ-печі, і заливаємо водою. Вода повинна покривати кашу приблизно на 2-3 сантиметра зверху.

3. Додамо сюди ж сіль, рослинна олія, і будь-які спеції, в залежності від того, з чим ви кашу збираєтеся подавати.

4. Перемішуємо і під кришкою ставимо на 7 хвилин в мікрохвильовку на повній потужності.

5. Дістаємо, перемішуємо ще раз, і знову відправляємо в СВЧ-піч на 5-7 хвилин.

6. А коли і цей час вийде, Не поспішаймо поки діставати кашу, нехай в закритій мікрохвильовці постоїть ще близько 10 хвилин.

От і все! Кличемо всіх домашніх на ароматну, ситну і корисну розсипчасту кашу! Здорова їжа ще нікому не шкодила, а якщо ви подасте перловку з цибульний-морквяної обжаркой, або яким-небудь м'ясним соусом, підливою або салатом, - отримаєте повноцінний ситний обід для всієї родини Я сподіваюся, вам сподобається цей простий рецепт перлової каші в мікрохвильовці!

Схожі рецепти