Рецепт Перець, запечений з грибами фото

Перець, запечений з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш, Гриби, Болгарський перець, Печериці
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фаршировані

Я дуже люблю болгарський перець, і вже перепробував масу рецептів, але перець, запечений з грибами і фаршем - поза конкуренцією! Багатий і насичений смак цієї страви не залишить нікого байдужим!

Якщо у мене в холодильнику лежить хоча б 4-5 штучок болгарського перцю, питань, що приготувати на вечерю, вже не виникає. На підмогу приходить простий рецепт приготування перцю, запеченого з грибами, цибулею і фаршем. Якщо є бажання, можна зробити додатковий картопляний гарнір і подати всі разом до столу. Хай щастить!

  • Перець болгарський - 6-7 штук
  • Печериці - 4-5 штук (великих)
  • М'ясний фарш - 450 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
перець, запечений з грибами - фото крок 1
З'єднуємо м'ясний фарш з подрібненою цибулею.
перець, запечений з грибами - фото крок 2
Печериці промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками. Додаємо до фаршу. Солимо і перчимо до смаку.
перець, запечений з грибами - фото крок 3
Перець промийте, видаліть серцевину з насінням.
перець, запечений з грибами - фото крок 4
Перемішайте начинку до однорідності.
перець, запечений з грибами - фото крок 5
Фаршируємо перець начинкою, потім викладаємо його на деко, попередньо застелений папером для випічки.
перець, запечений з грибами - фото крок 6
Запікаємо в духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів.
перець, запечений з грибами - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти