Перець, запечений з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Я дуже люблю болгарський перець, і вже перепробував масу рецептів, але перець, запечений з грибами і фаршем - поза конкуренцією! Багатий і насичений смак цієї страви не залишить нікого байдужим!
Якщо у мене в холодильнику лежить хоча б 4-5 штучок болгарського перцю, питань, що приготувати на вечерю, вже не виникає. На підмогу приходить простий рецепт приготування перцю, запеченого з грибами, цибулею і фаршем. Якщо є бажання, можна зробити додатковий картопляний гарнір і подати всі разом до столу. Хай щастить!
- Перець болгарський - 6-7 штук
- Печериці - 4-5 штук (великих)
- М'ясний фарш - 450 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
З'єднуємо м'ясний фарш з подрібненою цибулею.
Печериці промиваємо та нарізаємо тонкими пластинками. Додаємо до фаршу. Солимо і перчимо до смаку.
Перець промийте, видаліть серцевину з насінням.
Перемішайте начинку до однорідності.
Фаршируємо перець начинкою, потім викладаємо його на деко, попередньо застелений папером для випічки.
Запікаємо в духовці 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Смачного!