Рецепт Перець, запечений з пастою, грибами і сиром фото

Перець, запечений з пастою, грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир , Макарони , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 45 хв.

Злегка хрусткий перець з соковитою і незвичайною начинкою всередині - хто з вас відязикаться від такої страви на обід або на вечерю? Готується легко і досить швидко. Перець буде смачним і гарячим, і холодним.

Опис приготування:

Найчастіше ми запікаємо перець в духовці з рисом і м'ясним фаршем, я ж пропоную вам спробувати незвичайну начинку: замість рису використовувати макарони. Здивовані? Але ж макарони у вигляді рисових зерняток використовують не тільки як гарнір, з ними навіть готують смачні салати. Макарони"Орсо" або "різотто" роблять з твердих сортів пшениці. Вони зберігають форму навіть при тривалій тепловій обробці. Готуємо?

  • Перець болгарський - 2 штуки (трохи більше середнього розміру)
  • Паста "Орсо" відварена - 2/3 склянки (або різотто, у вигляді зерен рису)
  • Печериці - 5-6 штук
  • Помідори черрі - 5-6 штук
  • Яйця - 1 штука
  • Сир - 60-70 грам
  • Каперсами - 1 Ст. Ложка
  • Орегано сушений - 1 щіпка
перець, запечений з пастою, грибами і сиром - фото крок 1
1. Інгредієнти для приготування нашого смачного страви.
перець, запечений з пастою, грибами і сиром - фото крок 2
2. Паста "Орсо" або "різотто" виготовляється у вигляді рисових зерняток. Напередодні я готувала салат з цією пастою, а із залишків вирішила приготувати перці. Вариться ця паста дуже швидко - 6-8 хвилин.
перець, запечений з пастою, грибами і сиром - фото крок 3
3. Включаємо духовку, нехай розігрівається до 200 градусів. Перці розрізати навпіл, видалимо серцевину з насінням.
перець, запечений з пастою, грибами і сиром - фото крок 4
4. Вимиємо і очистимо гриби, а потім наріжемо їх дрібними кубиками. Відправляємо в миску з пастою.
перець, запечений з пастою, грибами і сиром - фото крок 5
5. Наріжемо невеликими шматочками помідори черрі. Можна взяти звичайний помідор, але використовувати його без серцевини з насінням.
перець, запечений з пастою, грибами і сиром - фото крок 6
6. Сир натираємо на середній або крупній тертці.
перець, запечений з пастою, грибами і сиром - фото крок 7
7. Додаємо невелику сире яйце, сушений орегано і каперси. Перемішуємо - і начинка для перців готова.
перець, запечений з пастою, грибами і сиром - фото крок 8
8. Розподіляємо начинку по половинках перців, ставимо все в розігріту духовку.
перець, запечений з пастою, грибами і сиром - фото крок 9
9. Я запікала перці 30 хвилин, вони залишилися злегка хрусткими. Мені так подобається Якщо вам потрібні зовсім м'які перці, прикрийте їх фольгою на перші 20 хвилин запікання, а потім приберіть фольгу і запікайте далі.

Схожі рецепти