Рецепт Перець по-кубанських на зиму фото

Перець по-кубанських на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Овочі , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 10
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Перець по-кубанських - це закуска з маринованих болгарських перців з петрушкою в томатної заливки. Заготівля виходить злегка гострої на смак, а самі перці залишаються хрусткими.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати перець по-кубанських на зиму, я розповім нижче. Перці для цього рецепта можна брати будь-які, сорт «Ластівка» теж підійде. За бажанням в заготовку можна додати ріпчасту цибулю.

  • Болгарський перець - 2, 5 кілограма
  • Помідори - 1, 2 кілограма
  • Часник - 1 штука
  • Гострий перець - 1 штука
  • Рослинна олія - 1/2 склянки
  • Оцет - 60 мілілітрів
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Паприка - 1 Ст. Ложка
  • Петрушка - 1 пучок
перець по-кубанських на зиму - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
перець по-кубанських на зиму - фото крок 2
Помідори надріжте хрест-навхрест, залийте окропом і залиште на 5 хвилин. Потім очистіть від шкірки і подрібніть в блендері в пюре.
перець по-кубанських на зиму - фото крок 3
Перці наріжте на великі скибочки.
перець по-кубанських на зиму - фото крок 4
Перелийте томатне пюре в каструлю, додайте подрібнений часник і гострий перець. Влийте оцет, рослинна олія, всипте цукор і сіль, а також всі спеції. Доведіть суміш до кипіння.
перець по-кубанських на зиму - фото крок 5
Додайте в каструлю перці, варіть їх 15-17 хвилин після закипання.
перець по-кубанських на зиму - фото крок 6
В кінці додайте дрібно посічену петрушку. Перемішайте і знімете каструлю з плити.
перець по-кубанських на зиму - фото крок 7
Перекладіть готову закуску в стерилізовані банки, закрийте кришкою. Потім переверніть банку і укутайте в рушник. Залиште так до повного охолодження.
перець по-кубанських на зиму - фото крок 8
Перець по-кубанських на зиму готовий, смачного!

Схожі рецепти