Рецепт Перець печений фото

Перець печений
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Оливки , Болгарський перець
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечені овочі - це відмінний простий гарнір, який доповнить багато гарячі страви. Іноді його смак виходить настільки повноцінним, що і додати нічого. Саме так і сталося з цим рецептом.

Опис приготування:

Я пропоную вам дізнатися, як приготувати перець печена по-італійськи. До основного інгредієнта додається часник, помідори і маслини, і куди ж без базиліка! Тому смак виходить пікантним. Цей варіант поєднується зі смаженою м'ясом і червоною рибою з духовки. Приготувати страву просто, тільки спробуйте.

  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Маслини - 8-10 штук (без кісточок)
  • Помідор - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
перець печений - фото крок 1
Перець промийте. Розріжте його на половинки, видаливши насіння і перетинки. Змастіть деко олією. Викладіть в нього перець.
перець печений - фото крок 2
Помідори обшпарте, а потім зніміть шкірку, зробивши надрізи. Після цього м'якоть розріжте на 4 частини. Оливки крупно наріжте. Базилік дрібно наріжте, а часник нарубати пластинками.
перець печений - фото крок 3
Розподіліть нарізані інгредієнти на перець. У кожну половину влийте по ложці оливкової олії.
перець печений - фото крок 4
Запікайте блюдо при 180 градусах протягом 45 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти