Перець печений
(покроковий рецепт з фото)
Запечені овочі - це відмінний простий гарнір, який доповнить багато гарячі страви. Іноді його смак виходить настільки повноцінним, що і додати нічого. Саме так і сталося з цим рецептом.
Я пропоную вам дізнатися, як приготувати перець печена по-італійськи. До основного інгредієнта додається часник, помідори і маслини, і куди ж без базиліка! Тому смак виходить пікантним. Цей варіант поєднується зі смаженою м'ясом і червоною рибою з духовки. Приготувати страву просто, тільки спробуйте.
- Болгарський перець - 3 штуки
- Маслини - 8-10 штук (без кісточок)
- Помідор - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Базилік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
Перець промийте. Розріжте його на половинки, видаливши насіння і перетинки. Змастіть деко олією. Викладіть в нього перець.
Помідори обшпарте, а потім зніміть шкірку, зробивши надрізи. Після цього м'якоть розріжте на 4 частини. Оливки крупно наріжте. Базилік дрібно наріжте, а часник нарубати пластинками.
Розподіліть нарізані інгредієнти на перець. У кожну половину влийте по ложці оливкової олії.
Запікайте блюдо при 180 градусах протягом 45 хвилин. Смачного!