Перець фарширований в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Що що, а фарширований перець знають все. У кожної господині є свій рецепт, ось і я хочу поділитися з вами своїм. Фарширований перець я готую в мультиварці, і виходить легко, швидко і смачно!
Мій улюблений спосіб приготування фаршированих перців - в мультиварці. Перці виходять смачними, в міру пропечений і ароматними. Ну а мультиварка подарує вам годину вільного часу - адже вам не потрібно наглядати за перцями в процесі приготування, і цю годину ви можете використовувати на свій розсуд. Я завжди вибираю різнокольорову, яскраву паприку - і смачно, і око радує. Читайте рецепт перцю фаршированого в мультиварці з фото.
- Болгарський перець - 7-8 штук
- Мал - 1/2 склянки
- Фарш - 500 грам (вибирайте фарш на свій смак. Особисто мені подобається яловичина + свинина.)
- Цибуля - 80 грам
- Морква - 100 грам
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Сіль, спеції - - За смаком
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
На гарячу сковороду налийте олію. Коли олія нагріється, викладіть на сковороду дрібно нашатковану цибулю і смажте до тих пір, поки цибуля не стане прозорим.
Додайте до цибулі моркву, натерту на крупній тертці. Обсмажуйте овочі протягом 3 хвилин.
Мал відварити до напівготовності (варіть протягом 5-6 хвилин) і охолодження. Змішайте рис, обсмажені овочі, фарш, спеції і дрібно нарізану зелень. Начинка готова.
У болгарських перців відріжте верхівку, видаліть насіння. Перці ретельно помийте.
Начините перці фаршем. Фаршировані перці поставте в чашу мультиварки. Перці повинні стояти щільно, підтримуючи один одного.
Залийте чашу до половини кип'яченою водою. Виберіть режим "гасіння" з 45 хвилин. Після звукового сигналу відкрийте кришку, додайте томатну пасту і доведіть до кипіння (пара хвилин в режимі "жарка" ). Фаршировані перці в мультиварці готові! Смачного!