Перець, фарширований сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)
Стіл холодних закусок прикрасить перець, фарширований сиром і часником. Цю закуску не потрібно варити або смажити, вона готується швидко і просто. Я беру кольорові болгарські перці, щоб закуска була яскравіше.
На святковому столі обов'язково повинна бути закуска, яка легко готується, красиво виглядає і збуджує апетит. Такий, на мою думку, є перець, фарширований сиром і часником. Мені він здається особливо смачним на сухариках.
Як приготувати перець, фарширований сиром і часником?
1. Перці промийте, зріжте "шапочку" з плодоніжкою. Виберіть насіння і ще раз промийте всередині. Потім перці треба просушити паперовим рушником.
2. Вершкове масло перед приготуванням краще заморозити. Його слід натерти на тертці.
3. Сир також натріть на тертці. Змішайте з маслом. Вибирайте ваш улюблений жовтий сир. При бажанні можна змішати два сорти сиру, один з них вибрати помягче, сулугуні, наприклад.
4. Петрушку промийте і просушіть. Дрібно нарубати і додайте до сиру і масла. Все перемішайте до однорідної маси.
5. Перці щільно нафаршируйте отриманою масою. Загорніть в харчову плівку і поставте в холодильник на дві години.
6. Перед подачею на стіл перці поріжте кружечками. Подавайте на хлібі або сухариках.
Смачного!
- Перець болгарсікй - 2 штуки
- Сир - 200 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вершкове масло - 100 грам
- Петрушка - - За смаком
Як приготувати перець, фарширований сиром і часником?
1. Перці промийте, зріжте "шапочку" з плодоніжкою. Виберіть насіння і ще раз промийте всередині. Потім перці треба просушити паперовим рушником.
2. Вершкове масло перед приготуванням краще заморозити. Його слід натерти на тертці.
3. Сир також натріть на тертці. Змішайте з маслом. Вибирайте ваш улюблений жовтий сир. При бажанні можна змішати два сорти сиру, один з них вибрати помягче, сулугуні, наприклад.
4. Петрушку промийте і просушіть. Дрібно нарубати і додайте до сиру і масла. Все перемішайте до однорідної маси.
5. Перці щільно нафаршируйте отриманою масою. Загорніть в харчову плівку і поставте в холодильник на дві години.
6. Перед подачею на стіл перці поріжте кружечками. Подавайте на хлібі або сухариках.
Смачного!