Рецепт Перець, фарширований сиром і часником фото

Перець, фарширований сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Болгарський перець, Часник
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Новий рік
Фаршировані

Стіл холодних закусок прикрасить перець, фарширований сиром і часником. Цю закуску не потрібно варити або смажити, вона готується швидко і просто. Я беру кольорові болгарські перці, щоб закуска була яскравіше.

На святковому столі обов'язково повинна бути закуска, яка легко готується, красиво виглядає і збуджує апетит. Такий, на мою думку, є перець, фарширований сиром і часником. Мені він здається особливо смачним на сухариках.

Як приготувати перець, фарширований сиром і часником?

1. Перці промийте, зріжте "шапочку" з плодоніжкою. Виберіть насіння і ще раз промийте всередині. Потім перці треба просушити паперовим рушником.

2. Вершкове масло перед приготуванням краще заморозити. Його слід натерти на тертці.

3. Сир також натріть на тертці. Змішайте з маслом. Вибирайте ваш улюблений жовтий сир. При бажанні можна змішати два сорти сиру, один з них вибрати помягче, сулугуні, наприклад.

4. Петрушку промийте і просушіть. Дрібно нарубати і додайте до сиру і масла. Все перемішайте до однорідної маси.

5. Перці щільно нафаршируйте отриманою масою. Загорніть в харчову плівку і поставте в холодильник на дві години.

6. Перед подачею на стіл перці поріжте кружечками. Подавайте на хлібі або сухариках.

Смачного!

  • Перець болгарсікй - 2 штуки
  • Сир - 200 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Петрушка - - За смаком
На святковому столі обов'язково повинна бути закуска, яка легко готується, красиво виглядає і збуджує апетит. Такий, на мою думку, є перець, фарширований сиром і часником. Мені він здається особливо смачним на сухариках.

Як приготувати перець, фарширований сиром і часником?

1. Перці промийте, зріжте "шапочку" з плодоніжкою. Виберіть насіння і ще раз промийте всередині. Потім перці треба просушити паперовим рушником.

2. Вершкове масло перед приготуванням краще заморозити. Його слід натерти на тертці.

3. Сир також натріть на тертці. Змішайте з маслом. Вибирайте ваш улюблений жовтий сир. При бажанні можна змішати два сорти сиру, один з них вибрати помягче, сулугуні, наприклад.

4. Петрушку промийте і просушіть. Дрібно нарубати і додайте до сиру і масла. Все перемішайте до однорідної маси.

5. Перці щільно нафаршируйте отриманою масою. Загорніть в харчову плівку і поставте в холодильник на дві години.

6. Перед подачею на стіл перці поріжте кружечками. Подавайте на хлібі або сухариках.

Смачного!

Схожі рецепти