Перець, фарширований рибою
(покроковий рецепт з фото)
Дивовижне рішення - перець, фарширований рибою в домашніх умовах. Ця страва в якійсь мірі можна назвати дієтичним, оскільки риа і овочі не містять багато калорій.
Навіть ті, хто хоче схуднути і стежить за правильним харчуванням, зможуть приготувати дане блюдо. Такий перець, фарширований рибою в домашніх умовах смакує чудово, і лихоманка і фрукти не додають калорій. Начиняти перець можна чим завгодно за смаком, тому раджу звернути увагу на цей рецепт.
- Гарячкові файл - 1 кілограм
- Перець болгарський - 8 штук
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль і приправи - За смаком
- Зелень петрушки - За смаком
- Морква - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
1. Як відомо, лихоманка - сама дієтична риба. Якщо ви не можете її придбати, можете взяти для цієї страви будь-яку рибу з білим м'ясом і найменшою кількістю кісток. Зверніть увагу, що для цього блюда нам знадобляться варені яйця, а не сирі. Поки готуєте фарш з риби, відваріть яйця круто.
2. З'єднуємо фарш з рибою, додаємо зелень петрушки, солимо і перчимо до смаку. Тепер саме брешемо начиняти перець. За стандартною процедурою - прибираємо серцевину і начиняє кожну перчин.
3. Окремо обсмажуємо цибулю і моркву, додаємо томатну пасту і заливаємо двома склянками води. Доводимо до кипіння і заливаємо пасеровку наш перець в глибокій ємності. Після цього ставимо на слабкий вогонь і тушкуємо близько години.
4. Перед подачею прикрашаємо зеленню і поливаємо соусом. На гарнір можете відварити картопляне пюре.