Рецепт Перці фаршировані морквою і рисом фото

Перці фаршировані морквою і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Крупи , Морква , Болгарський перець , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Якщо вам потрібна ідея ситного, корисного і простого обіду без м'яса, зверніть увагу на цей рецепт. Я покажу, як приготувати перці фаршировані морквою і рисом в томатному соусі. Дуже смачно!

Опис приготування:

Використовувати для цієї страви можна не тільки свіжий перець, але і консервований, як в моєму випадку. Він уже повністю готовий до фарширування, так що це додатково заощаджує час на кухні. Крім моркви в начинку можна додати ще цибулю.

  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Мал - 1/2 склянки
  • Вода - 1 Склянка
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Томатний соус - 1 Склянка (або сік)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
перці фаршировані морквою і рисом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Перці, якщо використовуєте свіжі, вимийте, акуратно зріжте хвостики і очистіть всередині.
перці фаршировані морквою і рисом - фото крок 2
Мал залийте холодною водою і поставте на вогонь. Після закипання підсолити і варіть на пару хвилин менше, ніж до готовності.
перці фаршировані морквою і рисом - фото крок 3
Моркву очистіть і натріть на тертці.
перці фаршировані морквою і рисом - фото крок 4
Обсмажте моркву на сковороді з розігрітим маслом, протягом 3 хвилин, помішуючи. Вона повинна стати м'якою, але не підсмажитися.
перці фаршировані морквою і рисом - фото крок 5
Додайте в сковороду готовий рис.
перці фаршировані морквою і рисом - фото крок 6
І трохи томатного соусу. Додати сіль, поперчіть і перемішайте. Зніміть з вогню і трішки остудіть.
перці фаршировані морквою і рисом - фото крок 7
Наповніть акуратно перці начинкою.
перці фаршировані морквою і рисом - фото крок 8
Викладіть перці в невелику каструльку, залийте томатним соусом (при необхідності можна додати трохи води) і поставте на вогонь.
перці фаршировані морквою і рисом - фото крок 9
Гасіть перці на повільному вогні 15-20 хвилин.
перці фаршировані морквою і рисом - фото крок 10
Подавайте перці до столу гарячими. Смачного!

Схожі рецепти