Рецепт Пеппер-стейк фото

Пеппер-стейк
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

"пеппер-стейк" або "перцевий стейк" - шматок найніжнішої яловичої вирізки з мармурової яловичини, рясно посипаний крупно меленим перцем, смажений на вершковому маслі, подаємо з будь-яким гарніром.

Приготувати "пеппер-стейк" не важко буде, так як це дуже простий рецепт, успіх цієї страви залежить від якості використовуваних продуктів. Дотримуйтесь покроковим рекомендаціям до рецептом і все у вас вийде.

  • Мармурова телятина, м'якоть - 500 грам
  • Чорний перець горошком - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове топлене масло - 1 Ст. Ложка
пеппер-стейк - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
пеппер-стейк - фото крок 2
Подрібніть чорний перець горошком, але не дуже дрібно, це можна зробити в пакеті, подрібнивши за допомогою молоточка для відбивання м'яса.
пеппер-стейк - фото крок 3
Підготуйте м'ясо, помийте, просушіть паперовим рушником.
пеппер-стейк - фото крок 4
Злегка відбийте м'ясо з обох сторін.
пеппер-стейк - фото крок 5
Дуже добре розігрійте сковорідку, додайте оливкову олію і вершкове топлене масло.
пеппер-стейк - фото крок 6
Обваляйте стейки з обох сторін в чорному молотом перці.
пеппер-стейк - фото крок 7
Обсмажуйте до готовності, не забудьте посолити за смаком.
пеппер-стейк - фото крок 8
Подавайте стейки з будь-яким гарніром, в даному рецепті використані баклажани, запечені з сиром і помідорами. Дуже органічно до такої страви подати келих червоного сухого вина. Незвичайно смачно і пікантно. Від душі рекомендую приготувати.

Схожі рецепти