Пеппер-стейк
(покроковий рецепт з фото)
"пеппер-стейк" або "перцевий стейк" - шматок найніжнішої яловичої вирізки з мармурової яловичини, рясно посипаний крупно меленим перцем, смажений на вершковому маслі, подаємо з будь-яким гарніром.
Приготувати "пеппер-стейк" не важко буде, так як це дуже простий рецепт, успіх цієї страви залежить від якості використовуваних продуктів. Дотримуйтесь покроковим рекомендаціям до рецептом і все у вас вийде.
- Мармурова телятина, м'якоть - 500 грам
- Чорний перець горошком - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вершкове топлене масло - 1 Ст. Ложка

Підготуйте інгредієнти.

Подрібніть чорний перець горошком, але не дуже дрібно, це можна зробити в пакеті, подрібнивши за допомогою молоточка для відбивання м'яса.

Підготуйте м'ясо, помийте, просушіть паперовим рушником.

Злегка відбийте м'ясо з обох сторін.

Дуже добре розігрійте сковорідку, додайте оливкову олію і вершкове топлене масло.

Обваляйте стейки з обох сторін в чорному молотом перці.

Обсмажуйте до готовності, не забудьте посолити за смаком.

Подавайте стейки з будь-яким гарніром, в даному рецепті використані баклажани, запечені з сиром і помідорами. Дуже органічно до такої страви подати келих червоного сухого вина. Незвичайно смачно і пікантно. Від душі рекомендую приготувати.