Пельмені з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно ж, в будь-якому магазині міста можна купити пельмені, але таких ви точно не знайдете на прилавках. Оригінальна начинка цього блюда робить його смак неповторним, екзотичним і чарівним.
Якщо ви думаєте, що пельмені - це саме примітивне блюдо, і ви все про нього знаєте, тоді я поспішаю довести вам зворотне. Сьогодні я познайомлю вас з дуже цікавим рецептом приготування пельменів з креветками в азіатському стилі. Така начинка досить несподівана для цього знайомого всім страви, але не варто боятися нововведень, адже смак цих пельменів приємно вас здивує, повірте мені. Креветки відмінно поєднуються з рисом і зеленню, в цілому виходить досить вишуканий і насичений смак морепродуктів. Ну а для тих, хто любить експерименти і всякі незвичайні поєднання смаків, я рекомендую обов'язково спробувати такий простий рецепт пельменів з креветками, впевнена, розчаровані ви не будете.
- Борошно - 1, 5-2 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Креветки очищені заморожені - 300-400 грам
- Рис круглозерний - 30-40 грам
- Кріп свіжий - 40 грам
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком