Печиво з оливками
(покроковий рецепт з фото)
Це рецепт несолодкого печива з оливками. Воно дуже легко готується, але виходить пишним, м'яким і дуже смачним. Таке печиво підійде в якості закуски, або просто до чаю.
Докладніше, як приготувати печиво з оливками, я розповім нижче. Замість води можна використовувати розсіл з-під оливок, але тоді не додавати в тісто сіль. Якщо любите, то додайте в печиво італійські трави або розмарин. Беріть мій рецепт на замітку, якщо любите незвичайні страви!
- Вода - 100 мілілітрів
- Рослинна олія - 35 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний перець - 1/4 чайних ложки
- Оливки - 50-100 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Змішайте воду з рослинним маслом.
Борошно змішайте з сіллю, чорним перцем і розпушувачем.
Замістити однорідне тісто, додайте оливки. Приберіть тісто в холодильник на півгодини.
Розкачайте тісто завтовшки 4-5 мм. Склянкою виріжте гуртки. Випікайте печиво 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
Печиво з оливками готове, смачного!