Рецепт Печиво «сердечка» з варенням фото

Печиво «сердечка» з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , День закоханих
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Сьогодні я розповім, як приготувати печиво"Серденька" з варенням. Ніжне тісто, смачна начинка… Zaintrigovanи? Тоді приступаємо до приготування!

Опис приготування:

Печиво просто тане в роті! Воно відмінно підійде до чаю, кава і сподобається діткам, а також дорослим. Рекомендую кожній господині приготувати це печиво, тільки якщо готуєте для дітей, не додавайте лікер в начинку. Хай щастить!

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Крохмаль картопляний - 100 грам
  • Цукрова пудра - 80 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Вершки 30% - 60 мілілітрів
  • Малиновий джем - 100-150 грам
  • Лікер - 1 Ст. Ложка
печиво
Борошно просійте, додайте крохмаль, цукрову пудру і вершкове масло. Гарненько перетріть вершкове масло з борошном, потім влийте вершки і перемішайте вилкою. Маса повинна бути однорідною.
печиво
Тісто скачайте в кулю і відправте в холодильник на 3 годину.
печиво
Готове тісто розкачати в пласт, формочками видавіть печиво. 1/2 частина печива повинна бути цільною, в іншому виріжте в центрі невелике сердечко. Викладіть печиво на деко, попередньо застелене пергаментом. Випікайте в духовці при 200 градусах протягом 7 хвилин.
печиво
Поки готове печиво остигає, змішайте джем з лікером.
печиво
Нанесіть начинку на печиво-основу і накрийте печивом з вирізаним серцем. Печиво з варенням готове, смачного!

Схожі рецепти