Печиво «сердечка» з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати печиво "серденька" з варенням. Ніжне тісто, смачна начинка… Zaintrigovanи? Тоді приступаємо до приготування!
Печиво просто тане в роті! Воно відмінно підійде до чаю, кава і сподобається діткам, а також дорослим. Рекомендую кожній господині приготувати це печиво, тільки якщо готуєте для дітей, не додавайте лікер в начинку. Хай щастить!
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Крохмаль картопляний - 100 грам
- Цукрова пудра - 80 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Вершки 30% - 60 мілілітрів
- Малиновий джем - 100-150 грам
- Лікер - 1 Ст. Ложка
Борошно просійте, додайте крохмаль, цукрову пудру і вершкове масло. Гарненько перетріть вершкове масло з борошном, потім влийте вершки і перемішайте вилкою. Маса повинна бути однорідною.
Тісто скачайте в кулю і відправте в холодильник на 3 годину.
Готове тісто розкачати в пласт, формочками видавіть печиво. 1/2 частина печива повинна бути цільною, в іншому виріжте в центрі невелике сердечко. Викладіть печиво на деко, попередньо застелене пергаментом. Випікайте в духовці при 200 градусах протягом 7 хвилин.
Поки готове печиво остигає, змішайте джем з лікером.
Нанесіть начинку на печиво-основу і накрийте печивом з вирізаним серцем. Печиво з варенням готове, смачного!