Печінка з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам про несподіване поєднанні продуктоа і показати, як приготувати печінку з апельсинами на швидку руку. Це дуже просто і досить швидко, блюдо ідеально підійде до гарніру з рису.
Така печінку виходить дуже соковитою. Завдяки апельсину вона ніколи не стане жорсткою або сухий. Якщо апельсин у вас дуже кислий, то разом з ним в сковороду можете додати нменого цукру.
Готується така печінку всього 30 хвилин. Пробуйте!
- Свиняча печінка - 400 грам
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Апельсин - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Печінка промиваємо і ріжемо тонкими пластинками. Якщо хочете, можна попередньо її замочити в молоці. Обвалюють шматочки м'яса в борошні.
Розігріваємо олію на сковороді. Обсмажуємо печінку до золотистої скоринки з обох сторін, додаємо сіль за смаком.
Тепер очищаємо апельсин і ріжемо його досить крупно. Одну часточку ріжемо приблизно на 2-3 частини. Виймаємо кісточки. Додаємо апельсин в сковороду і обсмажуємо все разом ще 5 хвилин.