Рецепт Печінка з апельсинами фото

Печінка з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Хочу розповісти вам про несподіване поєднанні продуктоа і показати, як приготувати печінку з апельсинами на швидку руку. Це дуже просто і досить швидко, блюдо ідеально підійде до гарніру з рису.

Опис приготування:

Така печінку виходить дуже соковитою. Завдяки апельсину вона ніколи не стане жорсткою або сухий. Якщо апельсин у вас дуже кислий, то разом з ним в сковороду можете додати нменого цукру.

Готується така печінку всього 30 хвилин. Пробуйте!

  • Свиняча печінка - 400 грам
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Апельсин - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
печінка з апельсинами - фото крок 1
Печінка промиваємо і ріжемо тонкими пластинками. Якщо хочете, можна попередньо її замочити в молоці. Обвалюють шматочки м'яса в борошні.
печінка з апельсинами - фото крок 2
Розігріваємо олію на сковороді. Обсмажуємо печінку до золотистої скоринки з обох сторін, додаємо сіль за смаком.
печінка з апельсинами - фото крок 3
Тепер очищаємо апельсин і ріжемо його досить крупно. Одну часточку ріжемо приблизно на 2-3 частини. Виймаємо кісточки. Додаємо апельсин в сковороду і обсмажуємо все разом ще 5 хвилин.

Схожі рецепти