Куряча печінка з апельсинами
(покроковий рецепт з фото)
Чи любите ви курячу печінку? Пропоную вам ще один рецепт печеночки в сметані з карамелізованими апельсинами. Дуже смачно, ароматно і просто в приготуванні. Знайомтеся з рецептом.
Курячу печінку при приготуванні цієї страви цілком можна замінити на будь-яку іншу. Карамелізовані апельсини раджу обов'язково додати в печінку, - вони надають пікантну нотку печінки.
- Печінка куряча - 800 грам
- Крем - 350 грам
- Вершкове масло - 40 грам
- Апельсин - 1 штука
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
- Масло рослинне - За смаком
- Вода - За смаком
- Сіль - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
1. Печінка помийте, видаліть жовчні протоки, наріжте на шматочки.
2. У пакет насипте борошно, паприка, сіль. Покладіть печінку і добре перемішайте.
3. Обсмажте печінку на сковороді з додаванням олії близько 5-7 хвилин.
4. Сметану розведіть водою.
5. Влийте в сковороду і тушкуйте близько 10 хвилин.
6. Апельсин наріжте полукружкамі.
7. На сковороді розтопіть вершкове масло. Апельсини посипте цукром і карамелізіруется (злегка обсмажте).
8. Перекладіть апельсини з соусом в сковороду з печінкою і прогрійте близько 5 хвилин.
9. Подавайте до столу. Смачного!