Рецепт Печінка під соусом фото

Печінка під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Птах , Сир , Курка , Куряча печінка , Плавлений сир
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.

Така печінку під соусом в домашніх умовах готується дуже просто. Крем, гірчиця і мускатний горіх - ось і весь секрет цього соусу! ніжно, смачно і поживно!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування печінки під соусом дуже хороший. В першу чергу, за рахунок соусу - всього тут в міру, ні відняти, ні додати. Добре таке блюдо поєднується з картопляним пюре або рисом. Спробуйте!

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Крем - 200 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Зелень - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Мускатний горіх мелений - 1/4 чайних ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка(2 середня лінія, якщо гірчиця недостатньо гостра)
печінка під соусом - фото крок 1
1. Розжарити рослинне масло на середньому вогні, обсмажити в ньому подрібнений часник. Потім додамо шматочки печінки, обсмажити, поки вона не стане коричневою.
печінка під соусом - фото крок 2
2. Додамо гірчицю і сметану. Доводимо до кипіння під кришкою на слабкому вогні.
печінка під соусом - фото крок 3
3. Додамо мускатний горіх, сіль та інші спеції на ваш смак. Тушкуємо до повної готовності печінки.
печінка під соусом - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти