Печінка під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Така печінку під соусом в домашніх умовах готується дуже просто. Крем, гірчиця і мускатний горіх - ось і весь секрет цього соусу! ніжно, смачно і поживно!
Цей рецепт приготування печінки під соусом дуже хороший. В першу чергу, за рахунок соусу - всього тут в міру, ні відняти, ні додати. Добре таке блюдо поєднується з картопляним пюре або рисом. Спробуйте!
- Печінка куряча - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Часник - 4 зубчики
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Мускатний горіх мелений - 1/4 чайних ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка(2 середня лінія, якщо гірчиця недостатньо гостра)
1. Розжарити рослинне масло на середньому вогні, обсмажити в ньому подрібнений часник. Потім додамо шматочки печінки, обсмажити, поки вона не стане коричневою.
2. Додамо гірчицю і сметану. Доводимо до кипіння під кришкою на слабкому вогні.
3. Додамо мускатний горіх, сіль та інші спеції на ваш смак. Тушкуємо до повної готовності печінки.
4. Готово! Смачного!