Рецепт Салат «Печінка під шубою» фото

Салат «Печінка під шубою»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Сухофрукти, Чорнослив, Печінка тріски
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Раніше для мене був відомий лише один салат під шубою з оселедцем. Але насправді за таким принципом можна створювати різні поєднання. Один з моїх "експериментів" уявляю прямо зараз.

Ознайомтеся з тим, як приготувати салат "печінка під шубою" . Для нього я вибрала досить незвичайні продукти: чорнослив і печінка тріски. Вони дуже добре поєднуються. Виходить чудовий і ситний салат, відповідний до будь-якого святкового столу. А соус ми будемо робити самі, за типом домашнього майонезу.

  • Печінка тріски - 200 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Зелена цибуля - 3 штуки (перо)
  • Чорнослив - 10 штук
  • Рослинна олія - 1 Склянка
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 0, 5 чайних ложки
салат
Для соусу в блендері з'єднайте і змішайте чайну ложку солі, гірчицю і яйце. Збийте інгредієнти на високій швидкості.
салат
Потім акуратно влийте рослинне масло, постійно заважаючи. В кінці додайте лимонний сік. Ще раз перемішайте соус.
салат
Чорнослив промийте і наріжте соломкою.
салат
Промиті моркву і картоплю відваріть до готовності. Остудіть їх і почистіть. Натріть овочі на крупній тертці.
салат
Цибулю дрібно наріжте.
салат
Яйця відварити круто. Білки натріть на крупній тертці, а жовтки - на дрібній.
салат
З печінки тріски злийте масло. Саму печінку розімніть вилкою.
салат
Почніть збирати салат. Робіть це зручним для вас способом. Я робила з рознімної формою. На дно покладіть картоплю. Додати сіль его, поперчіть і змастіть соусом.
салат
Далі розподіліть печінка тріски.
салат
Спинний інвестувати цибулю.
салат
Наступним шаром покладіть моркву, змащену соусом.
салат
Потім покладіть чорнослив. Його теж змастіть соусом.
салат
І в кінці розподіліть білок, а зверху насипте жовток. Салат готовий! Прикрасьте його за бажанням. Смачного!

Схожі рецепти