Салат «Олів'є» під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Давайте здивуємо на Новий рік рідних і улюблених: приготуємо салат"Олів'є" приносить користь суспільству, а під ніжною шубкою! цікаво? тоді дивіться, як приготувати салат"Олів'є" під шубою!
Опис приготування:
Для салату"Олів'є" я використовую молочну ковбасу, багато замінюють її курятиною або шинкою, робіть так, як ви любите. Якщо салат призначений тільки для дорослих, ковбасу можна замінити копченим м'ясом, це додасть салату пікантності. Решта інгредієнти є для мене константою. Приступимо!
- Ковбаса молочна - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Огірок консервований - 2 штуки
- Горошок консервований - 2-3 Ст. Ложок
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте продукти для салату: відваріть заздалегідь картопля і яйця, очистіть і остудіть. З горошку злийте рідину, зробіть натуральний домашній майонез. І можна розпочати складання салату. Картопля в мене дуже невеликий, тому я взяла третій, для підстраховки.
Візьміть невеликі піали, салатники або креманки для подачі салату. На дно розкладіть тертий на крупній тертці картопля, зробіть майонезну сіточку. Сіль і перець мелений використовуйте за бажанням. Я не додаю сіль, так як роблю досить солоним майонез.
Натріть на тертці ковбасу. Якщо використовуєте м'ясо, то поріжте його максимально дрібно, розподіліть, полийте майонезом.
Розділіть яйця на жовтки і білки. Частина білка я залишила для прикраси салату, вирізала гострим ножем квіточки. Решта білок натріть на тертці і розподіліть по салату. Жовтки відкладіть поки.
Наступний шар - консервовані огірки і майонезна сіточка.
Сделайте пушистую шубку салату, для цього покрийте його натертими жовтками. Зробіть майонезну тонку сіточку.
Останній штрих: прикрасьте салат горошком, квіточкою з білка і гілочкою петрушки. З наступаючим! !!