Куряча печінка під соусом
(покроковий рецепт з фото)
На основне блюдо пропоную вам нескладний варіант, як приготувати курячу печінку під соусом з овочів і вершків зі спеціями. Дуже апетитно, соковитий і смачний.
Куряча печінка під соусом в домашніх умовах - відмінний варіант основного блюда для всієї родини. Чим більше ароматних спецій ви будете використовувати, тим яскравіше і насиченішим буде смак соусу. Подавати до столу можна з улюбленим гарніром або овочами.
- Печінка - 500 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Часник - 1-3 зубчиків
- Вершки - 0.5 L
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - За смаком (паприка, перець, кардамон, мускатний горіх)
1. Печінка вимийте, очистіть при необхідності і обсушити. На сковороді розігрійте олію.
2. Обсмажте на сильному вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
3. Очистіть і подрібніть цибулю з морквою. Пропустіть через прес часник. Використовувати можна в рецепт приготування курячої печінки під соусом також солодкий і гострий перець за смаком.
4. Викладіть на сковороду з маслом і смажте на середньому вогні до м'якості.
5. Додайте обсмажену до скоринки печінку, акуратно перемішайте.
6. Влийте вершки. Посоліть за смаком і додайте спеції. Також чудово підійдуть в цей простий рецепт курячої печінки під соусом сушені трави.
7. Залиште гаситися на середньому вогні до готовності. Також ви можете використовувати цей варіант, як зробити курячу печінку під соусом для мультиварки. Перед подачею можете присипати зверху свіжу зелень.