Рецепт Куряча печінка під соусом фото

Куряча печінка під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

На основне блюдо пропоную вам нескладний варіант, як приготувати курячу печінку під соусом з овочів і вершків зі спеціями. Дуже апетитно, соковитий і смачний.

Куряча печінка під соусом в домашніх умовах - відмінний варіант основного блюда для всієї родини. Чим більше ароматних спецій ви будете використовувати, тим яскравіше і насиченішим буде смак соусу. Подавати до столу можна з улюбленим гарніром або овочами.

  • Печінка - 500 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Вершки - 0.5 L
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції - За смаком (паприка, перець, кардамон, мускатний горіх)
куряча печінка під соусом - фото крок 1
1. Печінка вимийте, очистіть при необхідності і обсушити. На сковороді розігрійте олію.
куряча печінка під соусом - фото крок 2
2. Обсмажте на сильному вогні з двох сторін до рум'яної скоринки.
куряча печінка під соусом - фото крок 3
3. Очистіть і подрібніть цибулю з морквою. Пропустіть через прес часник. Використовувати можна в рецепт приготування курячої печінки під соусом також солодкий і гострий перець за смаком.
куряча печінка під соусом - фото крок 4
4. Викладіть на сковороду з маслом і смажте на середньому вогні до м'якості.
куряча печінка під соусом - фото крок 5
5. Додайте обсмажену до скоринки печінку, акуратно перемішайте.
куряча печінка під соусом - фото крок 6
6. Влийте вершки. Посоліть за смаком і додайте спеції. Також чудово підійдуть в цей простий рецепт курячої печінки під соусом сушені трави.
куряча печінка під соусом - фото крок 7
7. Залиште гаситися на середньому вогні до готовності. Також ви можете використовувати цей варіант, як зробити курячу печінку під соусом для мультиварки. Перед подачею можете присипати зверху свіжу зелень.

Схожі рецепти