Рецепт Печінка індички в молоці фото

Печінка індички в молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Молочні продукти, Птах, Молоко, Печінка індички
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Заготовки

Розповім, як приготувати печінку індички в молоці і зробити заготовку на зиму. Вийде прекрасна готова добавка - пару "кубиків" до макаронів - і паста готова! Спробуйте, це легко і цікаво.

Рецепт приготування печінки індички в молоці - для вас! Смачне і просте в готуванні блюдо вийде. Мені подобається заморожувати таким чином печінку - одного "кубика" якраз вистачає на одну порцію пасти, наприклад, а якщо один кубик розтопити на совороде і обсмажити з цибулею - вийде відмінна начинка для двох-трьох пиріжків. Словом, це практична і багатофункціональна заготівля!

  • Печінка індички - 600 грам
  • Молоко - 250 грам
  • Спеції - За смаком
печінка індички в молоці - фото крок 1
1. Печінка замочіть в молоці хоча б на годину. Далі молоко зливаємо, а печінку промиємо й наріжемо шматками подрібніше.
печінка індички в молоці - фото крок 2
2. Тепер печінку подрібнити ось в таку масу. Додамо спеції і сіль за смаком прямо в чашу блендера, ще раз змішаємо.
печінка індички в молоці - фото крок 3
3. От і все! Частина залишимо для готування, а частина розливаємо по формах і отправіляем в морозилку.
печінка індички в молоці - фото крок 4
4. Я в цей раз зробила ось таку пасту - просто виклала суміш на сковорідку і гасила, поки не стане тягуча однорідна маса, а потім цей паштет подала з шматочками тако і спеціями. Смачного!

Схожі рецепти