Печінка індички в молоці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати печінку індички в молоці і зробити заготовку на зиму. Вийде прекрасна готова добавка - пару "кубиків" до макаронів - і паста готова! Спробуйте, це легко і цікаво.
Рецепт приготування печінки індички в молоці - для вас! Смачне і просте в готуванні блюдо вийде. Мені подобається заморожувати таким чином печінку - одного "кубика" якраз вистачає на одну порцію пасти, наприклад, а якщо один кубик розтопити на совороде і обсмажити з цибулею - вийде відмінна начинка для двох-трьох пиріжків. Словом, це практична і багатофункціональна заготівля!
- Печінка індички - 600 грам
- Молоко - 250 грам
- Спеції - За смаком
1. Печінка замочіть в молоці хоча б на годину. Далі молоко зливаємо, а печінку промиємо й наріжемо шматками подрібніше.
2. Тепер печінку подрібнити ось в таку масу. Додамо спеції і сіль за смаком прямо в чашу блендера, ще раз змішаємо.
3. От і все! Частина залишимо для готування, а частина розливаємо по формах і отправіляем в морозилку.
4. Я в цей раз зробила ось таку пасту - просто виклала суміш на сковорідку і гасила, поки не стане тягуча однорідна маса, а потім цей паштет подала з шматочками тако і спеціями. Смачного!