Печеня
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як приготувати печеню без праці і клопоту. Це є універсальним блюдом, яке виручає на всі випадки життя, будь то свято чи повсякденний вечерю.
Перед подачею прикрасьте спекотне порубаним кропом. Таке блюдо підходить всім, його їдять і в пост, вегетаріанці, його легко і швидко готувати, коли є брак часу. Печеня завжди виходить смачним і ситним. Його можна готувати як з грибами, так і з м'ясом або птахом. Також можна приготувати варіант жаркого в горщиках, тоді подача такого просто страви перетворить його в щось вишукане. Смачного!
- Картопля - 1, 2 кілограма
- Гриби білі - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Кріп - 1 пучок
1
Картопля наріжте середнім (по 1, 5 см) кубиком. Цибулю очистіть і дрібно наріжте, часник теж дрібно порубати, гриби поріжте на дрібні шматочки.
2
У сковороді з високими бортами на рослинній олії обсмажте гриби, близько 5 хвилин, потім додайте цибулю і готуйте ще 10 хвилин.
3
Потім додайте картоплю, часник, все акуратно перемішайте, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте під кришкою близько 25 хвилин до готовності картоплі.
4
Смачного!