Печеня в горщиках
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ароматне, ситне і смачне блюдо. Готується легко і виглядає дуже красиво.
Печеня в горщиках - дуже смачне, ароматне і легке в приготуванні блюдо. Його можна готувати з будь-якого м'яса і з будь-яких наявних у вас овочів. Пропоную класичний рецепт приготування печені в горщиках. Приготуйте його хоча б раз, а потім зможете експериментувати з іншими інгредієнтами. Отже, приступаємо. Кількість інгредієнтів розраховане на 4 горщика ємністю 0, 5 L.
1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і злегка обсмажуємо на розігрітій олії. Розкладаємо по горщикам.
2. Чистимо картоплю і нарізаємо на шматочки, розміром трохи більше, ніж шматочки м'яса. Обсмажуємо. Можна, можливо, звичайно, закладати картоплю в горщики і сирим, але обсмажений точно не розвариться під час готування.
3. Чистимо цибулю та моркву. Морква я нарізаю великими шматочками, розміром як шматочки м'яса. Мені так більше подобається. А цибулю нарізаю дрібно. Розподіляємо овочі по горщикам.
4. Рівномірно солимо і перчимо вміст кожного горщика.
5. Чистимо часник і подрібнюємо будь-яким способом. Розкладаємо.
6. Розводимо вершки такою ж кількістю води і отриманою сумішшю заливаємо вміст горщиків.
7. Ставимо горщики в холодну! !! духовку. Включаємо на 200 градусів і готуємо приблизно 1 час.
Готове жарке посипаємо нарізаною зеленню і зеленим горошком - це смачно і красиво:) Смачного!
- М'ясо будь - 500 грам
- Морква - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Картопля - 500-600 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Вершки - 100 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Масло рослинне - 100 грам
1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і злегка обсмажуємо на розігрітій олії. Розкладаємо по горщикам.
2. Чистимо картоплю і нарізаємо на шматочки, розміром трохи більше, ніж шматочки м'яса. Обсмажуємо. Можна, можливо, звичайно, закладати картоплю в горщики і сирим, але обсмажений точно не розвариться під час готування.
3. Чистимо цибулю та моркву. Морква я нарізаю великими шматочками, розміром як шматочки м'яса. Мені так більше подобається. А цибулю нарізаю дрібно. Розподіляємо овочі по горщикам.
4. Рівномірно солимо і перчимо вміст кожного горщика.
5. Чистимо часник і подрібнюємо будь-яким способом. Розкладаємо.
6. Розводимо вершки такою ж кількістю води і отриманою сумішшю заливаємо вміст горщиків.
7. Ставимо горщики в холодну! !! духовку. Включаємо на 200 градусів і готуємо приблизно 1 час.
Готове жарке посипаємо нарізаною зеленню і зеленим горошком - це смачно і красиво:) Смачного!