Рецепт Печеня в горщиках фото

Печеня в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви, Печеня

Дуже ароматне, ситне і смачне блюдо. Готується легко і виглядає дуже красиво.

Печеня в горщиках - дуже смачне, ароматне і легке в приготуванні блюдо. Його можна готувати з будь-якого м'яса і з будь-яких наявних у вас овочів. Пропоную класичний рецепт приготування печені в горщиках. Приготуйте його хоча б раз, а потім зможете експериментувати з іншими інгредієнтами. Отже, приступаємо. Кількість інгредієнтів розраховане на 4 горщика ємністю 0, 5 L.

1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і злегка обсмажуємо на розігрітій олії. Розкладаємо по горщикам.

2. Чистимо картоплю і нарізаємо на шматочки, розміром трохи більше, ніж шматочки м'яса. Обсмажуємо. Можна, можливо, звичайно, закладати картоплю в горщики і сирим, але обсмажений точно не розвариться під час готування.

3. Чистимо цибулю та моркву. Морква я нарізаю великими шматочками, розміром як шматочки м'яса. Мені так більше подобається. А цибулю нарізаю дрібно. Розподіляємо овочі по горщикам.

4. Рівномірно солимо і перчимо вміст кожного горщика.

5. Чистимо часник і подрібнюємо будь-яким способом. Розкладаємо.

6. Розводимо вершки такою ж кількістю води і отриманою сумішшю заливаємо вміст горщиків.

7. Ставимо горщики в холодну! !! духовку. Включаємо на 200 градусів і готуємо приблизно 1 час.

Готове жарке посипаємо нарізаною зеленню і зеленим горошком - це смачно і красиво:) Смачного!

  • М'ясо будь - 500 грам
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Картопля - 500-600 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Вершки - 100 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
  • Масло рослинне - 100 грам
Печеня в горщиках - дуже смачне, ароматне і легке в приготуванні блюдо. Його можна готувати з будь-якого м'яса і з будь-яких наявних у вас овочів. Пропоную класичний рецепт приготування печені в горщиках. Приготуйте його хоча б раз, а потім зможете експериментувати з іншими інгредієнтами. Отже, приступаємо. Кількість інгредієнтів розраховане на 4 горщика ємністю 0, 5 L.

1. Нарізаємо м'ясо невеликими шматочками і злегка обсмажуємо на розігрітій олії. Розкладаємо по горщикам.

2. Чистимо картоплю і нарізаємо на шматочки, розміром трохи більше, ніж шматочки м'яса. Обсмажуємо. Можна, можливо, звичайно, закладати картоплю в горщики і сирим, але обсмажений точно не розвариться під час готування.

3. Чистимо цибулю та моркву. Морква я нарізаю великими шматочками, розміром як шматочки м'яса. Мені так більше подобається. А цибулю нарізаю дрібно. Розподіляємо овочі по горщикам.

4. Рівномірно солимо і перчимо вміст кожного горщика.

5. Чистимо часник і подрібнюємо будь-яким способом. Розкладаємо.

6. Розводимо вершки такою ж кількістю води і отриманою сумішшю заливаємо вміст горщиків.

7. Ставимо горщики в холодну! !! духовку. Включаємо на 200 градусів і готуємо приблизно 1 час.

Готове жарке посипаємо нарізаною зеленню і зеленим горошком - це смачно і красиво:) Смачного!

Схожі рецепти