Паста з тунцем в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вашому будинку завалялася баночка консервованого тунця, пропоную дізнатися, як зробити пасту з тунцем в вершковому соусі! Блюдо надзвичайно ніжне, ароматне і смачне! всім сподобається!
Як вид, сам по собі цей рецепт приготування пасти з тунцем в вершковому соусі дуже простий, зате результат - приголомшливий! Всім і завжди подобається, це по-перше, та й тільки вдумайтеся, як здорово звучить: паста з тунцем в вершковому соусі в домашніх умовах! Можна сміливо хвалитися перед подружками своїми знаннями в італійській кухні!
- Макаронні вироби - 400 грам
- Тунець у власному соку - 1 штука(1 банку)
- Цибуля - 1 штука
- Вершки - 150 мілілітрів
- Спеції - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити спочатку подрібнену цибулю, а потім додамо трохи розім'ятий вилочкою тунець. Перемішаємо і трохи згасимо під кришкою.
2. Далі додаємо вершки, спеції за смаком, я тону, поки не почне закипати, на маленькому вогні. Макарони відварюємо до готовності, зливаємо з них воду.
3. А тепер розкладаємо макарони порційно по тарілочках, поливаємо соусом, посипаємо тертим сиром і зеленню за смаком і подаємо! Смачного!