Рецепт Паста з тунцем в вершковому соусі фото

Паста з тунцем в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Консервований тунець , Тунець
Дієтичне харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо у вашому будинку завалялася баночка консервованого тунця, пропоную дізнатися, як зробити пасту з тунцем в вершковому соусі! Блюдо надзвичайно ніжне, ароматне і смачне! всім сподобається!

Опис приготування:

Як вид, сам по собі цей рецепт приготування пасти з тунцем в вершковому соусі дуже простий, зате результат - приголомшливий! Всім і завжди подобається, це по-перше, та й тільки вдумайтеся, як здорово звучить: паста з тунцем в вершковому соусі в домашніх умовах! Можна сміливо хвалитися перед подружками своїми знаннями в італійській кухні!

  • Макаронні вироби - 400 грам
  • Тунець у власному соку - 1 штука(1 банку)
  • Цибуля - 1 штука
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
паста з тунцем в вершковому соусі - фото крок 1
1. На рослинному маслі обсмажити спочатку подрібнену цибулю, а потім додамо трохи розім'ятий вилочкою тунець. Перемішаємо і трохи згасимо під кришкою.
паста з тунцем в вершковому соусі - фото крок 2
2. Далі додаємо вершки, спеції за смаком, я тону, поки не почне закипати, на маленькому вогні. Макарони відварюємо до готовності, зливаємо з них воду.
паста з тунцем в вершковому соусі - фото крок 3
3. А тепер розкладаємо макарони порційно по тарілочках, поливаємо соусом, посипаємо тертим сиром і зеленню за смаком і подаємо! Смачного!

Схожі рецепти