Паста з мідіями
(покроковий рецепт з фото)
Для приготування пасти пошукайте на полиці магазину справжні італійські макарони. Не пошкодуйте зайвих грошей - і ви насолодитеся справжнім смаком Італії. А як її приготувати - дивіться рецепт!
Вишукане і смачна страва. Подрібніть часник і базилік і злегка обсмажте на сковороді. Додайте ретельно промиті мідії, обсмажте протягом 3-х хвилин. Потім полийте мідії оцтом і зменшіть вогонь. Додайте очищені і порізані помідори і протушкувати їх з мідіями. Додайте в сковороду 4 ложки води, в якій варилася паста, власне пасту, перець, порізаний базилік і перемішайте. Подавайте на стіл, посипавши свіжою зеленню і окропивши оливковою олією. Смачного!
- Макаронні вироби - 450 грам
- Мідії - 400 грам
- Помідори - 400 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Пучок базиліка - 0, 5 штуки
- Біле сухе вино - 0, 5 склянки
- Сіль, перець - За смаком
Мідії розморозити в холодильнику, ретельно промийте, викиньте ті, які розкриті.
Подрібніть часник і базилік і злегка обсмажте на сковороді.
Додайте на сковороду мідії і обсмажте протягом 3-х хвилин періодично струшуючи сковороду. Потім полийте мідії оцтом і зменшіть вогонь. При цьому ті черепашки, які не розкрилися, слід викинути.
Помідори очистіть, дрібно наріжте і протушкувати з мідіями, посоліть блюдо.
Додайте в сковороду 4 ложки води, в якій варилася паста, власне пасту, перець, порізаний базилік і перемішайте. Подавайте на стіл, посипавши свіжою зеленню і окропивши оливковою олією.