Рецепт Паста з мідіями фото

Паста з мідіями
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Макарони , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для приготування пасти пошукайте на полиці магазину справжні італійські макарони. Не пошкодуйте зайвих грошей - і ви насолодитеся справжнім смаком Італії. А як її приготувати - дивіться рецепт!

Опис приготування:

Вишукане і смачна страва. Подрібніть часник і базилік і злегка обсмажте на сковороді. Додайте ретельно промиті мідії, обсмажте протягом 3-х хвилин. Потім полийте мідії оцтом і зменшіть вогонь. Додайте очищені і порізані помідори і протушкувати їх з мідіями. Додайте в сковороду 4 ложки води, в якій варилася паста, власне пасту, перець, порізаний базилік і перемішайте. Подавайте на стіл, посипавши свіжою зеленню і окропивши оливковою олією. Смачного!

  • Макаронні вироби - 450 грам
  • Мідії - 400 грам
  • Помідори - 400 грам
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Пучок базиліка - 0, 5 штуки
  • Біле сухе вино - 0, 5 склянки
  • Сіль, перець - За смаком
паста з мідіями - фото крок 1
Мідії розморозити в холодильнику, ретельно промийте, викиньте ті, які розкриті.
паста з мідіями - фото крок 2
Подрібніть часник і базилік і злегка обсмажте на сковороді.
паста з мідіями - фото крок 3
Додайте на сковороду мідії і обсмажте протягом 3-х хвилин періодично струшуючи сковороду. Потім полийте мідії оцтом і зменшіть вогонь. При цьому ті черепашки, які не розкрилися, слід викинути.
паста з мідіями - фото крок 4
Помідори очистіть, дрібно наріжте і протушкувати з мідіями, посоліть блюдо.
паста з мідіями - фото крок 5
Додайте в сковороду 4 ложки води, в якій варилася паста, власне пасту, перець, порізаний базилік і перемішайте. Подавайте на стіл, посипавши свіжою зеленню і окропивши оливковою олією.

Схожі рецепти