Рецепт Паста з мідіями у вершковому соусі фото

Паста з мідіями у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Зручний і смачна вечеря на швидку руку. Чому зручний? Тому що мідії відмінно зберігаються в морозилці, потрібно лише дістати їх і обсмажити, залити вершками - і готово! дивіться докладніше…

Для вершкового соусу використовуйте вершки від 8 до 15% жирності. Набір спецій можна відрегулювати на свій смак, але для мене солі і перцю досить. Мідії мають дуже яскравий смак, який передається соусу. Хай щастить! сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати пасту з мідіями у вершковому соусі, вам дуже сподобається!

  • Мідії - 300-350 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Макаронні вироби - 250 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
паста з мідіями у вершковому соусі - фото крок 1
Приготуйте продукти. Мідії годі й розморожувати, якщо часу зовсім немає. Очистіть цибулину, сполосніть її під водою. Приступаємо.
паста з мідіями у вершковому соусі - фото крок 2
Очищену цибулю поріжте тонко півкільцями або кубиками, як подобається. Обсмажте його на оливковій олії до м'якості. Додайте до нього мідії, обсмажуйте пару хвилин все до випаровування рідини.
паста з мідіями у вершковому соусі - фото крок 3
Влийте вершки, додайте пропущений через прес часник, спеції, відкоригуйте на сіль. Протушкувати хвилин 5.
паста з мідіями у вершковому соусі - фото крок 4
Мідії у вершковому соусі готові. Зніміть їх з вогню.
паста з мідіями у вершковому соусі - фото крок 5
Пасту відварити в солоній воді згідно з інструкцією на упаковці. Воду злийте. Розкладіть пасту по тарілочках, щедро полийте соусом з мідіями. Смачного!

Схожі рецепти