Паста з мідіями у вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Зручний і смачна вечеря на швидку руку. Чому зручний? Тому що мідії відмінно зберігаються в морозилці, потрібно лише дістати їх і обсмажити, залити вершками - і готово! дивіться докладніше…
Для вершкового соусу використовуйте вершки від 8 до 15% жирності. Набір спецій можна відрегулювати на свій смак, але для мене солі і перцю досить. Мідії мають дуже яскравий смак, який передається соусу. Хай щастить! сподіваюся, що мій рецепт, як приготувати пасту з мідіями у вершковому соусі, вам дуже сподобається!
- Мідії - 300-350 грам
- Цибуля - 1 штука
- Макаронні вироби - 250 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Приготуйте продукти. Мідії годі й розморожувати, якщо часу зовсім немає. Очистіть цибулину, сполосніть її під водою. Приступаємо.
Очищену цибулю поріжте тонко півкільцями або кубиками, як подобається. Обсмажте його на оливковій олії до м'якості. Додайте до нього мідії, обсмажуйте пару хвилин все до випаровування рідини.
Влийте вершки, додайте пропущений через прес часник, спеції, відкоригуйте на сіль. Протушкувати хвилин 5.
Мідії у вершковому соусі готові. Зніміть їх з вогню.
Пасту відварити в солоній воді згідно з інструкцією на упаковці. Воду злийте. Розкладіть пасту по тарілочках, щедро полийте соусом з мідіями. Смачного!